Modelism - RHC Forum: block user - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

block user cum blochezi mesajele unui user ?

#1 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 06 April 2009 - 11:44 AM

unele forumuri - nu stiu ce platoforma versiune etc, au o optiune foarte utila - poti pune intr-o lista de ignore ce useri vrei tu si nu iti mai apare textul lor nici chiar in interiorul unui thread.

se poate implemeta? poate e o setare neactivata, poate un plugin ceva... pls pls pls .....
0

#2 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 06 April 2009 - 12:12 PM

Te duci la numele userului, dai click pe sageata din dreapta, te duci la "Vizualizare profil", si acolo, in stanga, sub numele si icon-ul userului, ai meniul de "Optiuni" unde parca prima pe lista e "ignora mesajele" (da, folosesc interfata in romana, si mi-e lene sa trec la engleza :) ). Daca dupa aceea vei dori sa vezi mesajele respectivului, ai aceasta optiune la fiecare post (al aceluia) in parte.
Ave
0

#3 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 06 April 2009 - 07:16 PM

Vezi postareaave, la Apr 6 2009, 01:12 PM, a spus:

Te duci la numele userului, dai click pe sageata din dreapta, te duci la "Vizualizare profil", si acolo, in stanga, sub numele si icon-ul userului, ai meniul de "Optiuni" unde parca prima pe lista e "ignora mesajele" (da, folosesc interfata in romana, si mi-e lene sa trec la engleza :lol: ). Daca dupa aceea vei dori sa vezi mesajele respectivului, ai aceasta optiune la fiecare post (al aceluia) in parte.

multumesc, merge.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu