unele forumuri - nu stiu ce platoforma versiune etc, au o optiune foarte utila - poti pune intr-o lista de ignore ce useri vrei tu si nu iti mai apare textul lor nici chiar in interiorul unui thread.
se poate implemeta? poate e o setare neactivata, poate un plugin ceva... pls pls pls .....
Pagina 1 din 1
block user cum blochezi mesajele unui user ?
Postat 06 April 2009 - 12:12 PM
Te duci la numele userului, dai click pe sageata din dreapta, te duci la "Vizualizare profil", si acolo, in stanga, sub numele si icon-ul userului, ai meniul de "Optiuni" unde parca prima pe lista e "ignora mesajele" (da, folosesc interfata in romana, si mi-e lene sa trec la engleza :) ). Daca dupa aceea vei dori sa vezi mesajele respectivului, ai aceasta optiune la fiecare post (al aceluia) in parte.
Ave
Postat 06 April 2009 - 07:16 PM
ave, la Apr 6 2009, 01:12 PM, a spus:
Te duci la numele userului, dai click pe sageata din dreapta, te duci la "Vizualizare profil", si acolo, in stanga, sub numele si icon-ul userului, ai meniul de "Optiuni" unde parca prima pe lista e "ignora mesajele" (da, folosesc interfata in romana, si mi-e lene sa trec la engleza :lol: ). Daca dupa aceea vei dori sa vezi mesajele respectivului, ai aceasta optiune la fiecare post (al aceluia) in parte.
multumesc, merge.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1