Dragii mei
Ma autopropun la suturi in fund....
Asadar au fost cateva reply-uri pe diverse post-uri care mi-au disparut
Parca unul era in reply pe thread-ul de elektro junior, unul a fost pe threadul cu negri la chitila si a mai fost unul pe undeva la elicoptere ceva cu hbk2.
Pe cat posibil vreau sa stiu daca are computerul meu boli sau daca am facut-o cu ceva de bacanie si reply-ul a fost sters pe considerente obiective sau la latitudinea moderatorului.
Nu ma dreanjeaza nici asa, nici asa - fiind la randul meu moderator pe alt forum unde flame-urile sunt infinit mai puternice stiu cate este de greu sa iti aloci nervi si timp pentru asa ceva
Vreau sa fiu mai atent pe viitor daca cumva am incalcat vreo regula - tocmai vis-a-vis de greutatile inerente
Multumesc
Dragos
Pagina 1 din 1
Reply-uri la post-uri - imi dispar cu motiv sau fara...
Postat 28 March 2009 - 05:57 PM
Eu ti-am sters un post,nu mai stiu exact in ce subiect....dar tin minte ca suna cam asa :
sau
ceva de genul asta.
Citeaza
:)
sau
Citeaza
Foarte tare
ceva de genul asta.
flying is my life...
Postat 28 March 2009 - 09:47 PM
Silviu
Nu ma recunosc in exprimare. Mea culpa oricum.
Atata timp cat a fost o chestie de topica, idiom sau juxtapunere ma simt mai putin vinovat decat daca as fi 'bacanit-o' grav
Credeam ca reply-ul referitor la probleme Chitila a disparut din cauza ca facea in mod voalat referire la ciori. Textual de aceasta data. Desi altii au fost mai directi....
Iar in topicul HBK2 faceam trimitere directa la abecedar si cartea de limba romana...
Am sa fiu mai atent la ce-mi iese pe gura
Merci
Dragos
EDIT - vad ca m-am facut si cu un warn 10% . Poate chiar nu am fost cuminte
Nu ma recunosc in exprimare. Mea culpa oricum.
Atata timp cat a fost o chestie de topica, idiom sau juxtapunere ma simt mai putin vinovat decat daca as fi 'bacanit-o' grav
Credeam ca reply-ul referitor la probleme Chitila a disparut din cauza ca facea in mod voalat referire la ciori. Textual de aceasta data. Desi altii au fost mai directi....
Iar in topicul HBK2 faceam trimitere directa la abecedar si cartea de limba romana...
Am sa fiu mai atent la ce-mi iese pe gura
Merci
Dragos
EDIT - vad ca m-am facut si cu un warn 10% . Poate chiar nu am fost cuminte
Aceasta postare a fost editata de motzu: 28 March 2009 - 09:48 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1