noul cod civil articolul 80
Postat 23 March 2009 - 11:02 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 23 March 2009 - 11:55 PM
E doar una din propunerile unor politicieni de cacao intr-o tara care inghite aproape tot. Altfel nu s-ar ajunge la astfel de aberatii. Nici unul dintre ei nu-i in stare sa-si recunoasca prostia, sa-si dea demisia sau sa-si traga un glonte in cap cand e cazul.
Indiferent de intentii si motive, e o idee scoasa din dosul creierului unora care s-ar putea lipi perfect de aproape tot ce a aparut in domeniu in ultima vreme. Parca suntem un popor de handicapati si cei mai buni ajung in frunte. Nu am vazut la unul o idee din care sa iasa ceva clar, valabil in timp. Incepand cu marele politician de-si zice parintele Constitutiei (ca parca a facut-o in baie, a luat-o cu lama de pe faianta si a pus-o pe hartie) pana la ultimul fotomodel politic.
Dezbatere sa faca cine se pricepe, atat am stiut atat am spus. Mi-as da singur avertisment daca as putea...
Nu stiu o lege clara din care sa se inteleaga ceva corect si care sa nu poata fi interpretata diferit, in functie de anumite aspecte.
PS. Scuze ca am fost repezit, poate mi-a scapat ceva. Exista ceva in articolul ala care poate fi dezbatut? Adica macar o idee formulata corect si care sa merite discutata?
Aceasta postare a fost editata de bitex: 24 March 2009 - 12:12 AM
Telefon: 0721 385365
Postat 24 March 2009 - 04:01 PM
ca ne intereseaza, un pic, cum/cit gindeste lumea...(...daca...)....
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 24 March 2009 - 06:20 PM
Sincer in ultimele 3 luni am ajuns la concluzia ca guvenantii nostrii inainte de a crea/propune/vota/promulga legi noi se delecteaza cu niscaiva Smirnoff, Jim Beam, Jack, Tequila sau alte lichide cu cocentratii ridicate de hidroxietan....
Articolul respectiv e o idiotenie, ca si multe alte articole de altfel....
Shit....zodele multam de corectura, am dat pe langa tasta.
Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 24 March 2009 - 07:20 PM
Postat 24 March 2009 - 06:52 PM
Sunt curios cum suna o cerere dinaia...
Catre....................
Subsemnatul ...................., domicilat in ..................., posesor al CI/BI seria ..... nr ........., angajat al postului de televiziune ........................... cer permisiunea expres de a face misto de dumneavoastra.
Printre sursele din care m-am inspirat pentru mistoul ce l-am pregatit mentionez
1. .......................
2. .......................
3. .......................
Declar pe proprie raspundere ca mistoul va fi facut fara daunarea imaginii imaculate ce-o promovati.
Multumesc anticipat
.................................
(nume in clar si semnatura) Data
.......................................
Postat 24 March 2009 - 07:01 PM
Dexter_Jr, la Mar 24 2009, 06:20 PM, a spus:
Sincer in ultimele 3 luni am ajuns la concluzia ca guvenantii nostrii inainte de a crea/propune/vota/promulga legi noi se delecteaza cu niscaiva Smirnoff, Jim Bean, Jack, Tequila sau alte lichide cu cocentratii ridicate de hidroxietan....
Articolul respectiv e o idiotenie, ca si multe alte articole de altfel....
bai tata... Jim BeaM (cu M martian sau macaroana nu cu N de la nenorocire si nesanatos)
Postat 24 March 2009 - 07:03 PM
Da,adica sa fac misto de tine fara permisiunea TA!!
Tu ai acelasi drept,sa faci misto de mine fara permisiunea mea.
Putem sta prin tribunale in procese(daca se aplica noul cod civil), sau la camp la zbor cu misto-urile de rigoare ,bineinteles.
Ce alegi?
Postat 24 March 2009 - 07:06 PM
Cat de penibili trebuie sa fie initiatorii legii ca sa aiba pretentia sa-si dea cu acordul ca cineva sa faca misto de prostia lor, sa filmeze pe strada unde au ei vilele din bani furati sau sa le descifreze limbajul codat din discursurile politice menite sa incurce prostimea sa-i voteze?
Aceasta postare a fost editata de Calin: 24 March 2009 - 07:08 PM