Salut tuturor ! Sunt incepator in ale modelismului. Mi-am luat un hitec eclipse 7 si pe urma am "tras" si un aerofly. Singura mea problema este conectarea statiei la aerofly. Precizez ca mi-am luat si setul complet de cabluri pentru statie. Cine poate sa-mi dea un sfat...Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Hitec Eclipse 7
Postat 30 March 2009 - 08:48 PM
Si problema ar fi... ?
Am Eclipse cuplat la Aerofly si merge, nu e chiar foarte simplu si intuitiv dar trebuie sa imi spui in ce faza te blochezi.
Schimba te rog titlul la topic sau adauga subtitlu ceva gen "probleme cuplare la Aerofly", ca sa reflecte mai exact despre ce e vorba, asa cum e acum, numai Hitec Eclipse poate insemna multe.
...
Idem ca si Casper, de mai jos
Am Eclipse cuplat la Aerofly si merge, nu e chiar foarte simplu si intuitiv dar trebuie sa imi spui in ce faza te blochezi.
Schimba te rog titlul la topic sau adauga subtitlu ceva gen "probleme cuplare la Aerofly", ca sa reflecte mai exact despre ce e vorba, asa cum e acum, numai Hitec Eclipse poate insemna multe.
...
Idem ca si Casper, de mai jos
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 30 March 2009 - 08:58 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 30 March 2009 - 08:57 PM
Poti sa ne zici si ce interfata folosesti, eu leg opticul 6 la aerofly prin intermediul unei interfete USB care ar trebui sa mearga numai la FMS si merge perfect.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul