Modelism - RHC Forum: Sistem de cronometrare! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sistem de cronometrare!

#1 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 21 May 2004 - 07:12 PM

Sistemul de cronometrare a fost achizitionat!
Lucrez la instalarea programului pe laptop, sper ca pana prima etapa de 1:8 totul sa fie OK!
RHCForum - Webmaster
0

#2 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 21 May 2004 - 08:36 PM

Doamne ajuta !

Am uitat ce era mai important:

Sistemul de cornometrare a fost cumparat de Gabi Mutu, pe banii lui !!! Ceea ce este fenomenal. acest sistem fiind pentru toata lumea si nu pentru uz individual.
Din ce am auzit (din pacate probleme de sanatate si nu numai nu mi-au permis participare la Arad) sistemula si fost utilizat la etapa Federatiei.

Dupa parerea mea, acest sistem ar trebui platit de noi toti cei care concuram si ne bucuram de el si astfel Gabi sa-si mai recupereze din bani. Nu stiu daca este de acord, nu am discutat cu el. Poate da, poate nu. Asta e parerea mea.
Daca nu, cred ca i se poate plati chirie pentru sistem per concurs.

Oricum realizarea este MAJORA !!!!

Mersi Gabi. Esti super.

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 21 May 2004 - 08:46 PM

0

#3 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 May 2004 - 06:06 AM

cred ca normal ar fi ca federatia sa plateasca chiria instalatiei, la concursurile federale.
ceea ce este mai important, insa, e faptul ca existenta acestui sistem de cronometrare da posibilitatea dezvoltarii unei alternative in organizarea de concursuri private, cu taxe normale si cu o cu totul alta tinuta si imagine decit ce a facut federatia pina acum.
mai ramine de rezolvat problema "bilbelor" pe care le-a dat instalatia la arad, "bilbe" care am inteles de la gabi ca pot fi remediate destul de usor(niste mufe montate gresit).
sa speram ca s-a terminat cu era celebrelor arbitraje de genul "uite turul-nu e turul" sau altele ca "uite timpu'-nu e cronometru bun...".
acum ar trebui dezvoltat mai departe un grup de arbitri care sa stie foarte bine regulamentele tehnice, sa poate supraveghea desfasurarea cursei din punct de vedere al incidentelor din timpul mansei(lovituri din spate, contrasens-uri, etc.) precum si sa poata decide in mod PERTINENT si FUNDAMENTAT cu privire la situatiile care pot aparea intr-un concurs.
este foarte adevarat ca, odata cu aparitia sistemului lui gabi mutu, se pare ca s-ar putea rezolva poate cea mai spinoasa problema a concursurilor rc. mai ramin insa foarte multe de indreptat, mai este mult, mult de munca pina vom avea concursuri normale (pina la "adevarate" mai avem mult mai mult!)
practic, va trebui dezvoltata o entitate privata care sa poata organiza in mod profesionist, "da capo al fine", o competitie.
acest lucru nu se poate face insa decit pe bani, e utopic sa crezi ca, pe termen mediu si lung, munceste careva gratis! de aceea propun adoptarea de taxe relevante pentru participarea la concursuri, taxe care sa sustina in mod eficient bugetul unei competitii corecte.
oricum, achizitionat,sistemul electronic de cronometrare va ramine un important reper in mersul inainte al concursurilor rc!
bravo si multumim!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu