Pe gheata
Postat 10 March 2009 - 01:36 PM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 10 March 2009 - 02:45 PM

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 10 March 2009 - 05:15 PM
porcofon, la Mar 10 2009, 03:45 PM, a spus:
Mai degraba faptul ca se poate, apoi faptul ca cineva a avut o idee buna pentru a face publicitate clubului local in fata a 20000 de spectatori, iar nu in ultimul rind, pe linkul catre discutia tehnica, se poate afla cum se poate conduce pe gheata (daca nu sunteti familiari cu tehnicile similare folosite in WRC).
Postat 10 March 2009 - 06:17 PM
Aceasta postare a fost editata de bmw_ursul3tz: 10 March 2009 - 06:20 PM
Jamara Ripper off-road whit combo LRP Brushless
Robbe tec 10 On-road
Distractie garantata !!!
Postat 12 March 2009 - 05:16 AM
Dar ideea ar putea fi folosita in romania cu succes. Acolo aveti patinoare si iarna sunt centrul atentiei, asa ca publicul e asigurat. Depinde de cei care au interesul sa popularizeze RC daca vor sa bage banutul. Cam asta era mesajul meu.
Postat 12 March 2009 - 10:57 AM
Oficial la noi nu sunt prezenti producatorii mari ( nici aia mici nu cred ca sunt ).
Patinoarele sunt private unde nu se tin evenimente care sa adune macar 2000 de spectatori plus ca neavand tribune e cam greu sa vezi ce se intampla dupa mantinela cand stai la firu' ierbii.
Se mai incearca cate o promovare, o cautare de sponsori dar pe fondul crizei bugetele alocate se duc in alta parte.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 12 March 2009 - 11:28 AM
X-tra, la Mar 12 2009, 10:57 AM, a spus:
Oficial la noi nu sunt prezenti producatorii mari ( nici aia mici nu cred ca sunt ).
Patinoarele sunt private unde nu se tin evenimente care sa adune macar 2000 de spectatori plus ca neavand tribune e cam greu sa vezi ce se intampla dupa mantinela cand stai la firu' ierbii.
Se mai incearca cate o promovare, o cautare de sponsori dar pe fondul crizei bugetele alocate se duc in alta parte.
Exista patinoarul national care are tribuna si e suficient de incapator. Problema e cu sponsorii, intr-adevar. In Romania sponsorizarile evenimentelor nepopulare se obtin greu, cu atat mai mut pe fondul crizei.
Dar nu este imposibil. Exista cateva companii mari care sponsorizeaza sporturi extreme si/sau mai putin populare (Red Bull si Coca Cola ar fi doua exemple).

Postat 12 March 2009 - 11:49 AM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
Postat 12 March 2009 - 12:04 PM
X-tra, la Mar 12 2009, 11:49 AM, a spus:
nu stiu ce se mai intampla acum... pe vremea cand jucam eu se umplea patinoarul la fiecare meci. dar asta se intampla acum aprope 20 de ani :angry2:)

Postat 12 March 2009 - 01:50 PM

Postat 12 March 2009 - 02:57 PM
X-tra, la Mar 12 2009, 01:50 PM, a spus:
eram la copii. juniorii erau un fel de zei pentru noi ^_^)