asa ca dimineata mi-am facut o cafea si am inceput sa gandesc....si s-a aprins un bec...hai sa vedem ce se poate face intr-o zi...libera...
Am luat o bucata de stirodur am debitat-o.am taiat la rindea o forma de aripa delta cu un profil simetric ,am calcutat tot ce se putea si am trecut la treaba....totul a durat cam trei ore...mai mult mi-a luat ganditul caci nu stiam ce vreau sa iasa...dar a iesit pana la urma...l-am sunat pe bodan stancu si pe manel sa vedem reactiile
Bogdan s-a montat pe opinie pro cum ca tre sa zboare ...Manel ca de obicei...pt el nimic nu zboara daca nu e cumparat cu bani multi...glumesc...dar oricum mereu e pe negativ...si ne aprindem in controverse....asa ca nu ne-a mai ramas decat sa verificam teoria zborului pt obiecte ciudate...ok ...dar afara dupa cum bine ati vazut ...azi cadeau pomii de vant ce era...asa ca am mers la rupere si am ajuns la palat unde se turna filmul "Uraganu "(partea 3)ce efecte speciale la maxim...pe limba noastra a modelistilor...era un vant in panta de ni se umflau falcile..si ramaneau asa...mult timp...
ne suim pe panta eu si bogdan ...manel mai greu...si -i dam drumu'...bucurie mare ca zboara si inca bine...mai trebuiesc doar mici ajustari de comenzi si de centraj...dar zboara si asa ...
deci se poate cu putini baini sa te si distrezi complet ...proiectat..construit si zburat in aceiasi zi...
totul tre sa fie simplu si va merge...
bafta si voua daca va trece vre-un gand..:huh:
Fisiere atasate
-
MVC_365S.JPG (38.34K)
Number of downloads: 785