Modelism - RHC Forum: alte intrebari de incepator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

alte intrebari de incepator reglaj motor

#1 Useril este offline   ubik00 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 20-July 03

Postat 13 April 2004 - 02:33 PM

Fratilor ..ca sa nu va mai stresez la pista ...dati-mi si mie niste sfaturi din experienta voastra.

Cum se face reglajul unui motor si care sunt semnele ca acesta merge bine ?
Mentionez ca am ceva cunostinte despre motoarele termice auto 1/1 dar la astea mici sunt bata ( de ex. eu incercam sa reglez motorasul de pe masinutza sa nu mai scoata fum albastru ..credeam ca are prea mult combustibil ..:huh:) pana mi-a zis cineva sa stau potolit ca e normal sa dea cu fum.

Din cate am vazut eu, motorasul meu (3.5cm3) are 3 surubele "reglatoare" tot din intuitie banuiesc, ca unul este pentru reglajul "relanti-ului" (cel cu arc) altul pentru aer (cel din spate) iar ultimul cel de sus este pt combustibil.

Acum intrebarea e cum imi dau seama daca raportul aer combustibil e in regula ?

Cam cat de tare e normal sa se incalzeasca radiatorul pistonului ? (masurabil in suportabilitatea mainii pe el pt ca termometru nu am inca..:(

Cate tipuri de bujii sunt pt motoarele de 3.5 auto si care sunt diferentele intre ele?

Masinutza achizitionata de mine este un blackone ..din care mai sare cate o planetara din cand in cand ..:() exista cumva un manual de "reglare" au undeva unde sa fie explicate mai in detaliu componentele ei si diferitele reglaje precum si efectul lor in timpul mersului ?

(Mii de multumiri lu' BuggyMan (Gabi Mutu ...sper ca am nimerit-o) ca si-a facut mila de mine si a surubarit un pic la masinutza sa o faca sa mearga cat de cat drept )

Si mai am cam 384 de intrebari pt voi ....:)

astept cu nerabdare raspunsuri ....si va rog nu fiti zgarciti cu cuvintele ...cu cat ma multe cu atat mai bine
0

#2 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 13 April 2004 - 06:18 PM

Te pot ajuta dar mai bine la pista ca aici pot sa insir sute de randuri si tot nu e ca atunci cand ai masina in fata.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu