Ieri seara nu stiu ce mi-a venit dar am ajuns acasa cu un Sky Cat, adicatelea pisica zburatoare, si ca sa fie tacamul complet ca motor electric am luat un AXI 2020/10.
Acasa desfac cutia si vad ca pisica asata este toata din polistiren. Ma apuc si citesc manualul de asamblare de unde vad ca polistirenul este defapt elapor un material similar cu polistirenul dar mai rezistent (chiar si la combustibil). Tot in manual zice ca lipirea nu se poate face cu aracet sau adezivi poliuretanici, ei recomandand Glue-gun (silicon topit). Aparatul (glue-gun) fiind imprumutat am facut o proba cu superglue care a si fuctionat.
Am mai citit (m-am uitat pe poze) manualul si pana la urma chiar am inceput sa montez la el.
Am inceput cu aripa: decupat eleroanele, ajustat locasul de servo, lipite servomecanismele cu banda adeziva dublu fata.
A urmat lipirea aripii pe fuzelaj.... acelasi tratament cu superglue.
Batiul motorului si ramforsarea trenului de aterizare sunt din placaj predecupat, au primit si ele o doza de super glue.
Acumulatorii pe care ii voi folosi sunt Sanyo 1200mah 2/3SC 8 sau 10 bucati.
In seara asta voi continua montajul iar maine sper sa ii fac de petrecanie la camp.
Aceasta postare a fost editata de Syr: 12 March 2004 - 03:38 PM

Ajutor