Jdemii de topicuri despre cum se pune solarul pe un model... bun , aia am priceput...dar la un moment dat dorim restaurarea modelelor... teoretic partea cu dat soalrul jos pare usoara... spargi solarul si tragi cu cutterul...
usor de zis, foarte greu de facut....
e atat de bine lipit de balsa incat nu iese... ca sa il pot trage tre sa fac gauri in balsa ....
are cineva o idee cum sa il dau jos mai usor ?
Pagina 1 din 1
Solar cum se da jos
Postat 21 February 2009 - 02:32 AM
o singura data am exfoliat si reinfoliat un aveon busit si am avut noroc ca folia nu era extrem de bine lipita. Zonele in care s-a exfoliat partial (ramanand lipiciu) s-au rectificat prin smirgluire cu smirglu din ce in ce mai fin...
La cald nu stiu daca merge, e totusi posibil sa distrugi lipiciul ala si sa se dea mai usor jos devenind mai rigid...
La cald nu stiu daca merge, e totusi posibil sa distrugi lipiciul ala si sa se dea mai usor jos devenind mai rigid...
Postat 21 February 2009 - 10:08 AM
la mine a mers destul de bine cu urmatoarea tehnologie
desprinzi putin filmul , apuci cu o penseta si tragi in timp ce cu o suflanta de aer cald (feon) incalzesti bine zona de desprindere
au ramas urme dar mici de tot care cu putin smirghel fin au disparut
cel putin la modelele reparate de mine a fost nevoie de asta numai in anumite locuri - in rest s-a desprins usor (in special pe suprafetele mai mari )
desprinzi putin filmul , apuci cu o penseta si tragi in timp ce cu o suflanta de aer cald (feon) incalzesti bine zona de desprindere
au ramas urme dar mici de tot care cu putin smirghel fin au disparut
cel putin la modelele reparate de mine a fost nevoie de asta numai in anumite locuri - in rest s-a desprins usor (in special pe suprafetele mai mari )
Postat 21 February 2009 - 06:27 PM
Sigur nu e folie daca nu se da jos!!! Folia se jupoaie foarte elegant fara probleme.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 21 February 2009 - 06:45 PM
am si o intrebare de incepator :D solar film e tot una cu acel autocolant care se gaseste la magazinele cu articole casnice ?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1