Am citit ca intaritorul se pune in procent de 1,5%din cantitatea rasinii.
Recipientele pe care le-am avut la mine cind am cumparat rasina au fost cutii de iaurt,mai mari in care au intrat intre 0,955 kg-1,250kg.
Pus in tema,ieri-duminica la ora 16.00 cind am inceput sa lucrez cu fibra ,am luat si am adaugat in cutia de
0,955 kg rasina - 1,47ml intaritor ,apoi in cea de
1,250 kg rasina - 1,90 ml intaritor,omogenizind
Am dat primul strat de rasina ,am lasat cam 30 min ,apoi am pus fisii de pinza,am roluit,iar rasina dupa 30 min,iar pinza..apoi iar rasina.
Pina in pezent -luni 18.00 nu am observat sa se fi intarit nimic :lol:(
Este normal?
Barcuta am tinut-o afara si peste noapte a fost mai racoare,dar totusi e posibil sa nu se intareasca mai deloc?
Ce sa fac in cazul asta- sa mai astept?
E posibil sa fi pus prea putin intaritor?
De vina sa fie temperatura ?
Ce am gresit ?
Se va mai intari ,sau trebuie sa aplic alte straturi de pinza cu o rasina in care am adaugat mai mult intaritor(care-i procentul maxim pe care-l pot folosi ca sa nu fiu in pericol?) sau trebuie sa arunc totul si sa o iau de la capat?
In unele instructiuni de prelucrare a fibrei de sticla am citit ca intre aplicarea primului strat si al doilea se asteapta 24 ore,apoi se reia procedeul.
Dar eu m-am orientat dupa ce mi-au spus cei de la care am cumparat rasina si nu am asteptat atit(banuiesc ca intre timp a crescut si calitatea rasinii).
In speranta ca m-am facut inteles ,si ca ma "luminati"
Cu respect (si nerabdator)
Pagina 1 din 1
probleme cu prelucrarea fibre !?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1