se anunta careva pentru sambata sau duminica la palat ?
si pe la ce ore ...
Pagina 1 din 1
un nou weekend !!! vine careva sambata/duminica la pista
Postat 02 April 2004 - 10:16 AM
eu ma anunt pt. duminica sigur, pe la 9-10-11 nu stiu exact.(sa vad cu decurg lucrurile)
a si pt cei care au timp, haidti si voi si sambata ca e frumos afara(cel putin aici de unde scriu eu akma)
a si pt cei care au timp, haidti si voi si sambata ca e frumos afara(cel putin aici de unde scriu eu akma)
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
O == = O
Postat 02 April 2004 - 10:25 AM
eu cred ca o sa vin si sambata si duminica ...ce sa fac ..e entuziasmul mare ..<_<)
Postat 02 April 2004 - 09:44 PM
Care mai vine miine? eu vin pe la 10 si mai vine din cite am inteles si Cristi Marin si altii.......
Postat 04 April 2004 - 07:27 PM
multumim bogdanel adevarul este ca azi ai venit!Ai fost de mare ajutor! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif !..multumim...prezenta ta este de neinlocuit....pacat ..ne-ai lipsit cu adevarat..si mai stii ceva...??? esti cam scump la vedere...si nu te arati prea des-asta stiind ca nu ne putem permite sa te avem prieten..DA ESTI PREA BUN PENTRU NOI!!!! :huh:
-__-==.\_
O == = O
O == = O
Postat 04 April 2004 - 09:08 PM
Ce ai nene?Ce ai patit?
Eu am fost simbata asa cum am anuntat.Azi am fost la un concurs de motociclete la Ciolpani.
Oricum nu stiu ce ai patit dar probabil ca ne avind ce scrie si poate ca ai mai avut si o experienta nasoala la pista ai sarit direct la gitu meu.
Nu am de ce sa ma cert cu tine mai ales ca nu te cunosc.
Daca vrei sa te certi cu cineva incearca cu alti!Eu nu am chef.
Eu am fost simbata asa cum am anuntat.Azi am fost la un concurs de motociclete la Ciolpani.
Oricum nu stiu ce ai patit dar probabil ca ne avind ce scrie si poate ca ai mai avut si o experienta nasoala la pista ai sarit direct la gitu meu.
Nu am de ce sa ma cert cu tine mai ales ca nu te cunosc.
Daca vrei sa te certi cu cineva incearca cu alti!Eu nu am chef.
Postat 08 April 2004 - 07:07 PM
scuzele mele catre bogdan!
am vazut eu stramb!
eu am citit toata treaba scrisa de tine sambata!
si credeam ca te-ai anuntat pt. duminica! eu m-am enervat aiurea!eu doar vroiam sa vb cu tine si sa cumpar planorul de la tine..... dar asta e...... poate alta dat!!!
scuze
-------------andrei------------
am vazut eu stramb!
eu am citit toata treaba scrisa de tine sambata!
si credeam ca te-ai anuntat pt. duminica! eu m-am enervat aiurea!eu doar vroiam sa vb cu tine si sa cumpar planorul de la tine..... dar asta e...... poate alta dat!!!
scuze
-------------andrei------------
-__-==.\_
O == = O
O == = O
Postat 08 April 2004 - 08:40 PM
Pei hai sa vorbim.
Poate alta data cind mai vi la bucuresti sau poate cind vin eu la Bacau(vara asta) purtam o discutie mai ampla.Planorul il vrea cineva de la Succeava dar inca nu l-am trimis pentru ca am probleme cu ambalarea lui.Dar daca chiar vroiai sa vorbesti cu mine puteai sa dai un telefon si ne intilneam undeva.Asta e.
Salutari
Bogdan
Poate alta data cind mai vi la bucuresti sau poate cind vin eu la Bacau(vara asta) purtam o discutie mai ampla.Planorul il vrea cineva de la Succeava dar inca nu l-am trimis pentru ca am probleme cu ambalarea lui.Dar daca chiar vroiai sa vorbesti cu mine puteai sa dai un telefon si ne intilneam undeva.Asta e.
Salutari
Bogdan
Arata acest topic
Pagina 1 din 1