ROLL-CAGE REVO home made
Postat 26 March 2006 - 06:07 PM
Salutare !
In sfarsit am reusit sa-mi termin roll-cage-ul ptr. bestia mea.
L-am facut din tije de 5mm inox. Da, cam greu intr-adevar la 405 gr. dar asta e. Inca nu am reusit sa vad cum trage si cum se comporta bestia cu el in spinare...sunt tare curios :lol:
In seara asta o sa postez si cateva poze.
cost: 1,5 milioane ( un milion frezorul si cinci sute argonistul )
revin imediat cu poze
toate cele bune
In sfarsit am reusit sa-mi termin roll-cage-ul ptr. bestia mea.
L-am facut din tije de 5mm inox. Da, cam greu intr-adevar la 405 gr. dar asta e. Inca nu am reusit sa vad cum trage si cum se comporta bestia cu el in spinare...sunt tare curios :lol:
In seara asta o sa postez si cateva poze.
cost: 1,5 milioane ( un milion frezorul si cinci sute argonistul )
revin imediat cu poze
toate cele bune
ORIGINAL SERIES
Postat 26 March 2006 - 09:13 PM
Dragi colegi, imi pare rau :lol: :(
Ma chinui de 2 ore sa reusesc sa postez pozele dar m-am lasat invins. Calculatorul nu vede mobilul si nu pot descarca pozele. Am instalat, reinstalat....nimic, nu vrea si gata.
Promit ca fac tot posibilul si maxim 2 zile aveti pozele pe forum.
Toate cele bune
Ma chinui de 2 ore sa reusesc sa postez pozele dar m-am lasat invins. Calculatorul nu vede mobilul si nu pot descarca pozele. Am instalat, reinstalat....nimic, nu vrea si gata.
Promit ca fac tot posibilul si maxim 2 zile aveti pozele pe forum.
Toate cele bune
ORIGINAL SERIES
Postat 28 March 2006 - 10:10 PM
bbe74, la 28 Mar 2006, 11:56, a spus:
arata bine dar parerea mea este ca e nevoie de inca 2 puncte de sprijin pe mijloc, sa fie prins de sasiu undeva in zona roll bar-ului
Te asigur ca asta nu are moarte. E vb de inox tras (extrudat). M-am chinuit sa-l stramb cu ciocanul dupa ce am prins tija in menghina......nu mi-a fost usor.
In privinta sprijinului sau prinderii directe de sasiu chiar am dorit sa evit. Dupa cum ati vazut l-am prins de suporturile pinilor de la carcasa ( nu intamplator ) si asta pentru a-i da un minimum de flexibilitate pe langa flexibilitatea tijelor care e foarte mare.
Daca l-as fi prins de sasiu as fi riscat sa-l stramb (sasiul ) la o cazatura mai serioasa.
Din punctul meu de vedere tot ce se poate intampla este cedarea suporturilor, in caz de asta ma costa 10$, un fleac fata de 40$ sasiul.
ORIGINAL SERIES
Postat 28 March 2006 - 10:17 PM
Radu_, la 28 Mar 2006, 14:26, a spus:
Daca ramane pe spate ... revine usor pe roti?
Da, buna intrebare.
Si eu mi-as fi dorit sa nu-i placa sa stea deloc pe spate. Inca nefiind testat pe macadam tot ce pot sa-ti spun e ca daca-l pun pe spate se pare ca se aseaza destul de bine.
Si eu abia astept testarea lui, sa vad cum se comporta si cum revine, daca revine, atunci cand cade pe spate dintr-un salt sau curba stransa.
aa..si inca ceva; centrul de greutate !!! se pare ca l-am nimerit si sper sa fie asa ca de nu cred ca-i tare nasol si o sa se comporte ca un acrobat.
Aceasta postare a fost editata de Uncle: 28 March 2006 - 10:20 PM
ORIGINAL SERIES
Postat 28 March 2006 - 10:26 PM
@WOOFER
@Axu
Si eu sunt de parere ca a iesit ceva acceptabil si dragut.
In privinta trantelor sunt un maestru inversunat. WOOFER stie ca m-a vazut in POLI ;) :D
Deci o sa fie testat in cele mai dure conditii, va asigur.
Sunt tare nerabdator sa-l incerc.
@Axu
Si eu sunt de parere ca a iesit ceva acceptabil si dragut.
In privinta trantelor sunt un maestru inversunat. WOOFER stie ca m-a vazut in POLI ;) :D
Deci o sa fie testat in cele mai dure conditii, va asigur.
Sunt tare nerabdator sa-l incerc.
Aceasta postare a fost editata de Uncle: 28 March 2006 - 10:27 PM
ORIGINAL SERIES