Modelism - RHC Forum: Lego Hobby - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Lego Hobby Ce se intampla

#1 Useril este offline   AdrianFlorea 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 05-February 09

Postat 05 February 2009 - 10:09 PM

Buna tuturor!

Ma numesc Adrian Florea, din Cluj, si de trei ani ma ocup cu modele proprii facute din Lego. Cu aceasta ocazie vreau sa arat cateva exemple pentru a demonstra care sunt posibilitatile unui astfel de mediu in modelism... pentru ca de la un anumit nivel, lego-ul, se poate numi modelism.

Deocamdata suntem putini fani lego in Romania, dintre care jumate sunt peste 20 de ani, si ar fi cel mai placut lucru sa vad cum numarul faniilor lego ar creste cat mai repede. Asa ca daca sunteti si pe aici, as fi fericit sa va cunosc si sa va anunt ca exista interes pentru acest hobby in Romania. Pe plan international, exista nenumarate forumuri si creatori care uimesc prin ceea ce construiesc din aceste piese, concursuri care motiveaza .. toate contribuind la dezvoltarea acestui hobby.

Modelele mele abordeaza in general teme SF, multe facute din propria imaginatie, iar unele bazate pe modele existente din fie jocuri pe calculator sau filme:

V-wing din Star-Wars:
http://farm4.static.flickr.com/3269/2731452036_922de3c4c8.jpg

Dodge charger din Half-Life:
http://farm4.static.flickr.com/3161/2624589838_894d26aa69.jpg

Vaygr Bomber din jocul Homeworld 2:
http://farm3.static.flickr.com/2201/2188826949_115b16c3aa.jpg

Sau modele create de mine fara nici un reper:
-F09 Stargazer
-HMM Hephaestus
-Beirut mecha

Multumesc pentru vizionare si astept parerile voastre!

Aceasta postare a fost editata de AdrianFlorea: 05 February 2009 - 10:10 PM

0

#2 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 05 February 2009 - 11:17 PM

cata imaginatie:|

Cand eram mai mic eram fan maaare lego ..de la 10 la 16 ani nu mai ma scoteai 4-5 ore din cutia cu piese...din pacate s`au dus vremurile alea si cu ele si pasiunea...modele tale sunt ceva de invidiat sincer.felicitari !
0

#3 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 05 February 2009 - 11:50 PM

Am si eu un orasel lego (pe sifonier)..

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 050220091147.jpg
  • Imagine atasata: 050220091148.jpg
  • Imagine atasata: 050220091149.jpg
  • Imagine atasata: 050220091150.jpg

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#4 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 06 February 2009 - 01:07 AM

Splendid!

Cu lego-urile actuale am facut cunostinta deste de curand... de cand cu juniorul meu de 3 anisori. Anul asta de Craciun a primit vre-o cateva seturi, pentru care eu si maica-sa am petrecut cateva ore bune sa le asamblam :rolleyes:. Astfel am descoperit ca sunt intr-adevar de mare "efect".. mai, mai sa-mi mai fac un nou hobby <_<
Nu intentionez insa sa-mi cultiv aceasta pasiune intrucat am deja una foarte costisitoare.... insa imi place foarte mult ce ai facut acolo.

Cred ca aceasta ramura isi merita locul cu prisosinta intre hobistii de modelism. Voi urmari cu placere topicurile de acest gen.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#5 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 07 February 2009 - 11:01 AM

Stiam si mai vazusem modele Lego, dar un ultima perioada, datorita baiatului meu, am inceput sa fac cunostinta indeaproape cu aceste modele. Deocamdata ne-am limitat la cateva seturi de luptatori SF ce se gasesc in seturi prin magazine.
Modelele tale sunt cumparate ca si seturi sau sunt construite din piese separate ? Daca da, aceste piese separate din care poti construi modele proprii, se gasesc si pe la noi ? Oricum o sa caut mai multe informatii pe aceasta tema si o sa ma lamuresc.
Pana atunci, planificam o excursie la Lego Land !
0

#6 Useril este offline   alex-revo97 

• ex alex-ansmannterrier
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 22-September 08
  • Interests:Automodelism , Karting , calculator , fete , telefoane , etc .

Postat 07 February 2009 - 04:56 PM

Ma bag si eu ... De mic eram pasionat de lego ... am aproape toata colectia racers ... cel mai mult mi-au placut cele cu motoras mecanic ... Acum ... am trecut la automodele ... Si Vand un Lego 8675 ... Daca sunteti interesati ... Intrati la semnatura ... pe VAND !!!
In cautare de posesori crawlere 1/10 , 1/8 electrice ! :)
0

#7 Useril este offline   AdrianFlorea 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 05-February 09

Postat 07 February 2009 - 06:56 PM

Multumesc pentru pareri!

Shogi: Daca simti nevoia sa revii la acest hobby, fii sigur ca vei primi incurajare de la comunitate.

Abburo: Te inteleg :) si eu deocamdata am destul lego cat sa ajunga pentru vre-o trei generatii urmatoare :) . Multumesc! si ma bucur ca vezi hobby-ul la acelasi nivel cu modelismul.

Red Team: Modelele pe care le-am prezentat sunt facute din propria imaginatie... chiar si cele care sunt modele existente din filme si jocuri sunt proiectate de mine 100%. Piesele provin din multe (multe!) cutii cu seturi oficiale vandute in magazine la noi, piesele din aceste cutii le sortez dupa forma si folosire, si din acestea construiesc orice. Lego este o jucarie care dezvolta creativitatea, perceptia formei si a spatiului, ....eu am terminat la sectia de design industrial la cluj si pot spune ca cele doua subiecte s-au intersectat de minune.

Alex-Revo si Al3xandru: Nu sunt sigur daca am voie sa postez despre asta aici pe forum, dar avem si noi fanii lego un forum, eventual ma puteti contacta personal daca vreti sa mai aflati mai multe.

Aici puteti vedea galeria mea foto cu alte creatii: http://www.flickr.com/photos/olog/ Daca dati click si la persoanele care dau commenturi puteti vedea si alte creatii din alte tari.
0

#8 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 08 February 2009 - 09:46 AM

Vezi postareaAdrianFlorea, la Feb 7 2009, 06:56 PM, a spus:

Multumesc pentru pareri!

Shogi: Daca simti nevoia sa revii la acest hobby, fii sigur ca vei primi incurajare de la comunitate.

Abburo: Te inteleg :D si eu deocamdata am destul lego cat sa ajunga pentru vre-o trei generatii urmatoare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif . Multumesc! si ma bucur ca vezi hobby-ul la acelasi nivel cu modelismul.

Red Team: Modelele pe care le-am prezentat sunt facute din propria imaginatie... chiar si cele care sunt modele existente din filme si jocuri sunt proiectate de mine 100%. Piesele provin din multe (multe!) cutii cu seturi oficiale vandute in magazine la noi, piesele din aceste cutii le sortez dupa forma si folosire, si din acestea construiesc orice. Lego este o jucarie care dezvolta creativitatea, perceptia formei si a spatiului, ....eu am terminat la sectia de design industrial la cluj si pot spune ca cele doua subiecte s-au intersectat de minune.

Alex-Revo si Al3xandru: Nu sunt sigur daca am voie sa postez despre asta aici pe forum, dar avem si noi fanii lego un forum, eventual ma puteti contacta personal daca vreti sa mai aflati mai multe.

Aici puteti vedea galeria mea foto cu alte creatii: http://www.flickr.com/photos/olog/ Daca dati click si la persoanele care dau commenturi puteti vedea si alte creatii din alte tari.

Multumesc de raspuns....fiul meu este obsedat de seria Bionicle si cand am vazut ce creatii se pot naste dina ceste piese... :D
Deja am inceput sa intru pe site-urile voastre, sa citesc forumurile specializate si sa ma informez...din ce am vazut, ma simt atras de mecanizate, ce au oareacare legatura cu modelismul - auto, moto, navo, aero, dar si castelele sunt super.
Am vazut ca ati avut si o expozitie de curand...pacat ca nu am stiut de ea din timp.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu