Pagina 1 din 1
mandrina pe con morse 2 unde gasesc?
Postat 03 February 2009 - 08:45 PM
Salut.
Am tot cautat zilele astea o mandrina pe con morse 2 pentru un mic strung. La hornbach / obi nu au, iar pe net am dat de cateva site-uri pe bizoo , dar respectivii nu se deranjeaza sa raspunda la telefoane. Stie cineva unde pot gasi? Sau are cineva de vanzare?.
multumesc
Florin
Am tot cautat zilele astea o mandrina pe con morse 2 pentru un mic strung. La hornbach / obi nu au, iar pe net am dat de cateva site-uri pe bizoo , dar respectivii nu se deranjeaza sa raspunda la telefoane. Stie cineva unde pot gasi? Sau are cineva de vanzare?.
multumesc
Florin
Postat 04 February 2009 - 11:27 AM
Salut
Ai nevoie de o mandrina B16/Mk2 si un con asemeni . Chiar daca ai experienta, e complicat de facut un un con adaptor de la B16 la Mk2 deoarece este din otel calit si rectificat ( o bijuterie ) ,costa numai 5 euro :rolleyes: . Iar mandrinele intre 25-40 euro .
P.S. Nu au treaba cu alea de la hornbach si nici de la obor.
Ai nevoie de o mandrina B16/Mk2 si un con asemeni . Chiar daca ai experienta, e complicat de facut un un con adaptor de la B16 la Mk2 deoarece este din otel calit si rectificat ( o bijuterie ) ,costa numai 5 euro :rolleyes: . Iar mandrinele intre 25-40 euro .
P.S. Nu au treaba cu alea de la hornbach si nici de la obor.
Postat 04 February 2009 - 12:23 PM
cnc77hobby, la Feb 4 2009, 11:27 AM, a spus:
... e complicat de facut un un con adaptor de la B16 la Mk2 deoarece este din otel calit si rectificat ( o bijuterie ) ,costa numai 5 euro http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
La banii astia chiar ca nu merita sa mai muncesti!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1