FEBRUARIE 2009 Sa vedem soarele si coltul ierbii!
Postat 01 February 2009 - 03:00 PM
Desi a trecut ceva vreme de cand nu am iesit la camp abia astept o zi frumoasa cu soare mult, temica si multe berze pe cer.Vremea trebuie sa tina cu noi!
Ma tot gandesc in criza asta de bani(financiara suna ca la comunisti) nu reuseste nimeni sa gaseasca o bucata de teren ieftin sa facem un mic aerodrom privat in sau langa Bucuresti?
Ma tot gandesc in criza asta de bani(financiara suna ca la comunisti) nu reuseste nimeni sa gaseasca o bucata de teren ieftin sa facem un mic aerodrom privat in sau langa Bucuresti?
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 01 February 2009 - 08:35 PM
Dom*PROFESOR, la Feb 1 2009, 03:00 PM, a spus:
fara rautate, dar sa nu mai umplem subiectu cu chestii inutile. bucata de teren ieftin 100% se gaseste, bani ar fi (ca se strang) dar exista o mare mare problema. Cine este acel "nimeni" care sa se ocupe de cumpararea terenului, amenajarea aerodromului, dupa care administrarea lui. pana nu se ridica cineva dintre noi care sa zica da frate, uite am gasit locu, va convine? uite cum vreau sa amenajez , demarez lucrarile, vreau sa ma sprijiniti cu bani, eu zic sa stam cuminti. e frumos totusi sa visam.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 07 February 2009 - 08:33 PM
Azi, o zi nebuna la Chitila. Vremea superba a fost ca o chemare pentru toata lumea. Multe masini, multe avioane si bineinteles ceva incidente :).
Eu unul am reusit sa "parchez" Yakul meu intr-o masina care traversa pista chiar in momentul aterizarii. Din fericire, masina nu pare sa fi suferit avarii, lovitura fiind undeva in roata. Yakul meu insa ... cred ca se va pensiona. Aripile au ramas intregi.. doar lonjeronul strambat. Fuselajul pare sa fi suferit cumva un fel de compresie, desi firewalul pare intact. Zgomotul impactului a fost impresionant !!!
Rutina mea de aterizare, zic eu ca fost corecta, in sensul ca mi-am anuntat intentia in repetate randuri. Cred ca soferul a fost pacalit de faptul ca modelul meu vine tare la aterizare, iar impresia lasata e cea a unui flyby...
In fine, ma bucur macar ca nu a patit nimeni nimic iar avariile au ramas doar la nivelul unui aeromodel.
Rog pe aceasta cale inca o data pe toti participantii la Chitila sa aiba mare grija la traversarea pistei cu masina... si sa-i intrebe pe cei care piloteaza asupra intentiilor lor... indiferent daca veniti sau plecati.
Rog nu degenerati in cearta acest subiect. Se vrea doar o notificare a unei stari de fapt!
Eu unul am reusit sa "parchez" Yakul meu intr-o masina care traversa pista chiar in momentul aterizarii. Din fericire, masina nu pare sa fi suferit avarii, lovitura fiind undeva in roata. Yakul meu insa ... cred ca se va pensiona. Aripile au ramas intregi.. doar lonjeronul strambat. Fuselajul pare sa fi suferit cumva un fel de compresie, desi firewalul pare intact. Zgomotul impactului a fost impresionant !!!
Rutina mea de aterizare, zic eu ca fost corecta, in sensul ca mi-am anuntat intentia in repetate randuri. Cred ca soferul a fost pacalit de faptul ca modelul meu vine tare la aterizare, iar impresia lasata e cea a unui flyby...
In fine, ma bucur macar ca nu a patit nimeni nimic iar avariile au ramas doar la nivelul unui aeromodel.
Rog pe aceasta cale inca o data pe toti participantii la Chitila sa aiba mare grija la traversarea pistei cu masina... si sa-i intrebe pe cei care piloteaza asupra intentiilor lor... indiferent daca veniti sau plecati.
Rog nu degenerati in cearta acest subiect. Se vrea doar o notificare a unei stari de fapt!
Aceasta postare a fost editata de Abburo: 07 February 2009 - 08:34 PM
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 07 February 2009 - 10:17 PM
Imi cer mii de scuze si regret din tot sufletul cele intamplate azi referitor la incidentul cu Adi (Abburo). Accidentul a avut loc din cauza mea in mare masura dar probabil nu din neatentie ci din lipsa de comunicare. Adi si-a anuntat aterizarea de cateva ori, dar eu fiind in masina si facand manevre sa plec de pe camp nu am auzit. Avionul l-am observat cand era la o altitudine de cativa metri si nu am mai avut ce sa fac si nici Adi.
Imi pare rau de tot pentru cele intamplate si ar trebui sa fie invatatura de minte si sa propunem o ruta prin care masinile sa nu mai intersecteze pista sau sa parcam masinile inainte de pista!
Imi pare rau de tot pentru cele intamplate si ar trebui sa fie invatatura de minte si sa propunem o ruta prin care masinile sa nu mai intersecteze pista sau sa parcam masinile inainte de pista!
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 07 February 2009 - 10:43 PM
TUROK, la Feb 7 2009, 10:30 PM, a spus:
doar sa se mute masinile pe partea opusa a pistei , zic si eu nu stiu .... :lol:
Si vor avea si soarele in spate cea mai mare parte a timpului, pentru ca din cate am observat apune in spatele masinilor...
Aceasta postare a fost editata de cosmindjc: 07 February 2009 - 10:43 PM
Cosmin tel. 0742033887