Modelism - RHC Forum: Aprilie 2004 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

Aprilie 2004

#121 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 15 May 2004 - 07:49 AM

Dom*PROFESOR, la 24 Apr 2004, 22:26, a spus:

LA PIPERA! Se merge pana la universitatea americana pe soseaua PIPERA,...

Bre repetentzilor! Fitzi atenti acilea, ca badea Dom'Prefesor se exprimeaza incifrat, sa nu se desconspireze despre locatia unde se localizeaza locul de zbor!

Adecatelea cand el zice "universitatea americana" de fapt din subconstientul lui abscos reiese ca ieste "SCOALA AMERICANA", care intr-adevar este spre Tunari!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#122 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2004 - 07:56 AM

Dom*PROFESOR, la 24 Apr 2004, 22:26, a spus:

... SI IMEDIAT CUM SE TERMINA SCOALA PE DREAPTA , se face la dreapta pe langa padure....

Este cum va zic eu! Vrea sa ne abureaska Dom'Invatzator!

Nu "se face la dreapta pe langa padure". Corect se citeste "se face la STANGA pe langa padure"!! in cazul in care se vine dinspre Pipera inspre centura-Tunari...

Restul de indicatii directionale sunt bune...

Ascultati ce va zice acile descifratorul de subconstiente, ca stiu ce spun! Io am zburat in locatia aia inca de anul trecut din primavara (e OK intr-adevar!) si colac peste pupaza, giobul meu este langa UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA (Bd. Expozitiei, CFR 2, etc.) asa ca sunt pe problema!

Dixit!

Valterash, Amerikanu' shcolar pe Dreapta si universitar pe STANGA, dupa padure imediat!
0

#123 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 16 May 2004 - 10:56 PM

Hai sa-i spunem SCOALA, de fapt e un campus ce pregateste de la gradinita la master dergee!Au un teren de sport o nebunie, gazon adevarat dar nu avem pile sa intram asa ca facem la stanga pe langa padure.
Am fost sambata cu IlPADRINO si Zod. Am avut ceva probleme cu apa din sol, ne-am porcait masinile cu noroi dar a meritat, s-a zburat pe banda. mai multe amanunte de la Zod care are si poze. Am avut ca invitat special pe XORG de la Urziceni ce a venit cu noua sa achizitie un FUEGO de 2,5 cmc, l-am mai indrumat noi ce si cum si zicea ca nu are rabdare si duminica iese cu el la zbor singur. Ce o fi facut.
Astazi duminica am stat cu modelele in masina dar la Bucuresti a plouat cu galeata.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#124 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 May 2004 - 09:48 AM

Xorg nu areusit sa il zboare bine doar niste decolari cu vant travers si cu o aripa an pamant cam atat stiu pana la ora 3 Duminica !!!!!!
0

#125 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 17 May 2004 - 11:44 AM

Dom*PROFESOR, la 16 May 2004, 23:56, a spus:

Astazi duminica am stat cu modelele in masina dar la Bucuresti a plouat cu galeata.

...pai daca nu ati venit la Calugareni, unde s-a zbirat toata ziua pe rupte si nu a plouat...
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#126 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 17 May 2004 - 12:01 PM

gun man, la 17 May 2004, 09:48, a spus:

Xorg nu areusit sa il zboare bine doar niste decolari cu vant travers si cu o aripa an pamant cam atat stiu pana la ora 3 Duminica !!!!!!

Deci s-a rupt sau cum ?
DT
0

#127 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2004 - 12:05 PM

BogdanStancu, la 17 May 2004, 11:44, a spus:

...pai daca nu ati venit la Calugareni, unde s-a zbirat toata ziua pe rupte si nu a plouat...

...ca daca v-ar fi plouat la CLG, trebuia sa venim dupa voi cu Marinaru' cu lotca, sa va scoatem din mocirla...

Aceasta postare a fost editata de Valteras: 17 May 2004 - 12:07 PM

0

#128 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 17 May 2004 - 09:02 PM

Salutare!

Weekendul trecut se pare ca a fost monopolizat de vant si de ploaie asa ca multe nu s-au petrecut mai ales ca am si umblat pe la concursul auto ce s-a tinut la Arad. Sambata am efectuat ultimele trimari si la relantiul motorului de pe Messerschmit si am facut o tentativa de decolare. Se pare ca fenomenul cu angajarea lui spre stanga la decolare se manifesta inca intr-un mod suparator asa ca am si aterizat rapid. Mai necesita reglaje....

Azi in schimb, o zi superba de mai, soare, nori sanatosi numai buna de termica dar in schimb un vant puternic. Plecand la Oradea, am luat si aripa de panta cu mine, deoarece relieful este destul de bogat in pante abrubte cu diferite orientari. Si nu trebuia cautat prea mult ca am si gasit la marginea orasului o panta destul de buna. Cica era ceva poligon de tragere pe vremuri. Am dat la paaaaaanta de....am uitat sa fac macar o poza.

Mai da zburatorii din Oradea unde au disparut?
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu