Modelism - RHC Forum: Din nou despre Serpent - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Din nou despre Serpent noutati de la border store (olanda)

#1 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 25-November 07

Postat 01 February 2009 - 07:02 AM

Nu mai gasesc vechiul topic in care am discutat despre dificultatile celor de la Serpent cu masina lor de touring, asa ca vorbim aici.

Am intrat in corespondenta cu un magazin din Olanda pentru alte motive, dar uitindu-ma pe site-ul lor am vazut ca vind si produse serpent, si i-am intrebat ce cred ca se va intimpla cu masina de touring, daca o sa mai primeasca, etc. Raspunsul lor a fost ca nu se va mai dezvolta nimic pentru masina, iar ei nu sunt foarte interesati sa mai aduca stoc pentru ea. Asa ca vedeti ce cumparati.

O alta surpriza neplacuta am avut cind mi-au sosit acasa piesele comandate de la ei. Una din piese era un diferential complet pentru noul meu Avid (robitronic). Cind am deschis punguta (diferentialul vine dezmembrat sub forma de kit) am constatat ca jumatatile diferentialului erau una de la diferentialul de fata si una de la cel de spate!. Ma uit din nou la numarul pungii, e corect, dar vad ceva straniu. E made in Taiwan! Fuck! Mi-am adus instantaneu aminte de un vinzator de la un magazin din Adelaide care imi spunea odata, "motoarele astea sunt asamblate de niste taiwanezi care nu stiu nimic despre motoare si nu vorbesc engleza, pentru ei conteaza numai numarul de pachete care iese pe poarta fabricii, nu ce e in ele!". venisem la el cu o problema cu un motor termic, pe care am sfirsit prin a-l arunca la gunoi de nou.

Mi-am dat seama ca am fost lovit a doua oara de sindromu taiwanez, dar am scris la magazin in Olanda si ei mi-au inlocuit piesele cu cele corecte fara nici o problema. Foarte de treaba si intelegatori. Si-au dat seama insa ca problema pe care am gasit-o eu o sa le afecteze tot stocul, asa ca nu stiu cit o sa mai aduca piese din Taiwan. Asta se intimpla cind faci o masina buna si dup-aia muti productia in tawanezia. Se duce dracului tot efortul pus in dezvoltare si cercetare din cauza incompetentei cipanezilor. Luati aminte sa n-o patiti si voi.

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 01 February 2009 - 07:05 AM

0

#2 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 01 February 2009 - 07:10 PM

Si ce legatura are robitronic cu serpent??din cate stiu eu nu impart aceeasi fabrica....sunt multe firme care au productia in taiwan si nu toate se plang de probleme ca sa nu mai zicem ca incidentul tau nu poate fi generalizat cum de fapt oricare din informatile oferite de tine (motiv pentru care a disparut si acel topic sunt doar zvonuri rautacioase care nu au nici o legatura cu situatia reala de la noi) la noi nu a fost absolut nici o problema legata de calitate.Ce sa mai vorbim de distributie...cand o sa avem probleme crede-ma ca pe forum o sa se auda prima oara ca sa nu mai vorbim de preferintele de ditributie a le siteului preferat de tine poate ei nu mai investec in serpent din varii motive comisioane contracte etc si oricum marul la care nu mai ajungi poate sa fie stricat din partea lor.
Tu ai probleme cu avid si zic sa nu ne luam serpent....sunt cativa care au serpent nici unu din ei nu s-a plans......sunt si alte branduri prezente la noi din care fiecare poate sa isi aleaga ce vrea nu e obligat sa ai serpent dar probleme cu el nu sunt ba chiar sunt foarte incantati de el.Putem si noi sa citim un review pe net putem sa facem alegerea oricum de la un nivel nu tine de masina ci in totalitate de pilot(implicit setarile si configuratile facute de acesta) asta e alta discutie.
Pana atunci topic inchis ca nu isi are sensul si argumentatia de rigoare
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu