Modelism - RHC Forum: Idee de telecomanda - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Idee de telecomanda

#1 Useril este offline   DeXterash_ 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 22-February 06

Postat 28 March 2006 - 11:46 PM

Buna ziua.

Cer sfatul cunoscatorilor si celor care s-au mai jucat cu asa ceva. Ideea mea suna cam asa: se iau 2 picuri (am la indemana 16f877 - destul de inteligente), 1 pereche emitatoare din alea simple 2 canale (neprop sau altceva) si ceva accesorii.

Ideea mea e asa: comunicare folosind standard i2c (are nevoie de clock si de data atata), picu' shtie intrari analogice (minim 3 - cred ca se poate folosi pt teste un Joystick de comp), sigur mai pot fi puse si alte intrari pe langa ca are 4*8 bidirectional, si mai departe ce duce capul si spatiul din pic pe programator, dar nu cred ca ar fi greu un lcd, menu, etc... si in receptor sa fie un decoder cu control pt stepper, iesiri simple on/off si mai fain ar fi un controller de brushless, avertizor baterie, avertizor semnal pierdut si mai stiu eu ce kestii mai pot fi.

E un proiect destul de complex zic eu dar da nishte rezultate interesante. Parerea mea.

Daca cei avizati de aici au idee daca se poate si ma pot ajuta incercam. Documentatii se gasesc peste tot cam pt tot. Ideea principala e sa scoti un sistem r/c de genul asta cu pret mic mic mic de tot.
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 29 March 2006 - 05:25 AM

s-a mai discutat de cateva ori
de exemplu aici,si daca mai cauti mai gasesti.

subiectul se inchide.
flying is my life...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu