Aceasta postare a fost editata de marian206: 11 October 2009 - 01:04 PM
Align T-rex 600 Torque Tube
Postat 11 October 2009 - 01:03 PM
Va multumesc tuturor pentru sfaturi, imi prind foarte bine. Sunt nou pe forum si "in bransa" si sunt placut impresionat de comunitatea pe care am gasit-o aici. Sincer sa fiu, microbul e gata luat si nu-mi mai pot lua mintea de la T-Rex 600. Bani s-ar mai gasi, dragostea e mare asa ca nu simt ca e un sacrificiu sau efort. Asa ca vreau tot ce e mai bun inca de la inceput: giro Futaba GY611 si BLS251 pentru tail servo si pentru restul trei servo tot brushless BLS451. Si in plus un upgrade de la KDE din aluminiu pentu frame ca nu-mi plac plasticele alea si vreau rigiditate. Cred ca pana la urma merg pe DX7SE cu receiver AR7100 chiar daca n-are training function. Vreau sa fac cat mai multe inca de la inceput ca nu vreau sa ajung sa spun ca se putea mai bine dar n-am stiut X si Y. Bine si ma mai bate gandul de un tail boom din CF. Ce parere aveti, ce ar mai fi de facut? O sa va rog sa ma ajutati cu diverse pe masura ce inaintez sper ca nu voi deranja. Achizitia pe rand. Si inca o intrebare, poate stupida, dar pe care nu mi-am mai pus-o pana acum, cofuzat fiind de atata informatie de asimilat: unde se poate zbura in siguranta un pasaroi ca TRex600, eu fiind din Buc?...
Postat 11 October 2009 - 02:46 PM
Sa le luam pe rand:
Excelenta alegere, SE e si mai rapid ca prima varianta.
Idem, foarte buna alegere.
Bun upgrade, chiar daca nu e neaparata nevoie. Daca vrei sa-l cumperi, pastreaza-l pentru primul crash. CNC de foarte buna calitate.
In nici un caz in oras, prin parc. Exista mai multe locatii unde se aduna lumea, pe langa Bucuresti, la Chitila, 3 Drumuri, Berceni, etc, te rog sa te uiti la Aeromodelism, sectiunea Terenuri de zbor, pentru a vedea exact locatia.
Te asteptam la zbor!
Citeaza
DX7SE cu receiver AR7100
Excelenta alegere, SE e si mai rapid ca prima varianta.
Citeaza
Futaba GY611 si BLS251 pentru tail servo si pentru restul trei servo tot brushless BLS451
Idem, foarte buna alegere.
Citeaza
in plus un upgrade de la KDE din aluminiu pentu frame ca nu-mi plac plasticele alea si vreau rigiditate
Bun upgrade, chiar daca nu e neaparata nevoie. Daca vrei sa-l cumperi, pastreaza-l pentru primul crash. CNC de foarte buna calitate.
Citeaza
unde se poate zbura in siguranta un pasaroi ca TRex600, eu fiind din Buc?...
In nici un caz in oras, prin parc. Exista mai multe locatii unde se aduna lumea, pe langa Bucuresti, la Chitila, 3 Drumuri, Berceni, etc, te rog sa te uiti la Aeromodelism, sectiunea Terenuri de zbor, pentru a vedea exact locatia.
Te asteptam la zbor!
Aceasta postare a fost editata de Primus: 11 October 2009 - 02:47 PM