Pagina 1 din 1
parapanta piatra neamt-bacau
Postat 30 January 2009 - 12:06 PM
prisi, la Jan 27 2009, 12:56 AM, a spus:
i niste zone de zbor prin preajma bacaului daca stiti
Salutare!
Eu sunt din Comanesti, pilot incepator (astept sa imi vina liceenta), si in zona Comanesti-Moinesti se mai zboara, eu inca nu am zburat pana acum decat in Comanesti, in dubla, deci nu stiu locatiile exacte. Incearca sa il contactezi pe Florin Ichim, el e instructor de zbor cu parapanta in Comanesti. Deasemenea mai sunt zburatori din Bacau si Onesti. Din zona Roman-Piatra Neamt nu am cunoscut inca pe nimeni.
Pana cand o sa fie vreme buna de zbor,
Succes la "parawaiting"! (din spusele unui coleg de zbor)
Lucian
Postat 02 February 2009 - 02:58 PM
cpt.Aly, la Jan 31 2009, 02:50 PM, a spus:
Lucian spune mi te rog cat costa cursurile, eventual si un nr de telefon al domnului Florin Ichim, multumesc
Sincer nu stiu care sunt preturile, pentru ca eu am facut scoala de zbor la buzau, fiind student in ploiesti imi era greu sa merg acasa in fiecare "vichend".
Iar un nr de telefon o sa incerc sa ti-l dau pe privat. (Sper sa si reusesc, pentru ca sunt incepator pe acest forum si inca mai sunt in perioada de acomodare.)
Zboruri "pline" si aterizari line,
Lucian
Zboruri pline si aterizari line!
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 02 February 2009 - 08:01 PM
Lucian Lache, la Feb 2 2009, 02:58 PM, a spus:
Sincer nu stiu care sunt preturile, pentru ca eu am facut scoala de zbor la buzau, fiind student in ploiesti imi era greu sa merg acasa in fiecare "vichend".
Iar un nr de telefon o sa incerc sa ti-l dau pe privat. (Sper sa si reusesc, pentru ca sunt incepator pe acest forum si inca mai sunt in perioada de acomodare.)
Lucian
Lucian
Nr de tel ale lui Florin Ichim 0757920884,este singurul instructor/inspector din toata zona,recomandarea mea este sa nu zbori singur,mai ales sa nu incerci singur sa inveti, Florin este un tip super ok , cu multa pasiune pt zbor si care te va ajuta cu siguranta.
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
www.aerial.ro
0723196944
Postat 08 April 2009 - 09:03 AM
Ma bucur pentru tine!
Zboruri multe, fara incidente!
Zboruri multe, fara incidente!
Zboruri pline si aterizari line!
Postat 28 April 2009 - 12:22 AM
If it is to be it is up to me
Postat 07 August 2009 - 12:49 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1