De ieri sunt mandrul posesor al unei termice BlackOne 4wd 1/8 ..prea
multe detalii nu prea stiu despre ea :)
sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa reusesc sa ii fac
"rodajul" si sa ma pot da cu ea ... :)
asa ca daca vedeti pe pista un incepator aveti rabdare
cu el B) ...si daca aveti vreun sfat si vreo vorba de incurajare ...
bagatzi cu incredere B)
Pagina 1 din 1
hop si eu .... ... atentie incepator pe pista ...
Postat 29 March 2004 - 12:40 PM
achtung! ia-o-ncet, ca ai intrat direct in "Marele Circ", si tre' sa fii foarte atent, cu termicele, din punctul meu de vedere, e cel mai dificil!(fata de celelalte rc auto)
s-o stapinesti sanatos, sa-i schimbi cit mai putine piese de-a lungul timpului.
nu e o masina de "spart avioane", da' cu un motor muncitor, bine rodat si setata cit de cit, merge.bine ai venit!
bafta si minuni!
s-o stapinesti sanatos, sa-i schimbi cit mai putine piese de-a lungul timpului.
nu e o masina de "spart avioane", da' cu un motor muncitor, bine rodat si setata cit de cit, merge.bine ai venit!
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 29 March 2004 - 12:42 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 29 March 2004 - 11:45 PM
ubikoo sa o stapanesti sanatos, daca se poate pe pista, ne vedem duminica la antrenament.
Postat 30 March 2004 - 09:57 AM
daca reusesc sa adun tot ce-mi trebe' si sa ii fac rodajul pana atunci ..sigur vin ..:angry:)
oricum sunt super impresionat de "gasca" ...multam de incurajari si de ajutor
oricum sunt super impresionat de "gasca" ...multam de incurajari si de ajutor
Postat 30 March 2004 - 01:39 PM
Bine ai venit!
Felicitari ptr. achizitie!Asa cum a spus si mizzone este un model bun , cel putin ptr. inceput.
Macar nu-ti tai venele daca rupi ceva la el.
Mai tarziu, cine stie, un Serpent, Proced, Pico!!!!!
Felicitari ptr. achizitie!Asa cum a spus si mizzone este un model bun , cel putin ptr. inceput.
Macar nu-ti tai venele daca rupi ceva la el.
Mai tarziu, cine stie, un Serpent, Proced, Pico!!!!!
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 30 March 2004 - 04:12 PM
RHCForum - Webmaster
Postat 30 March 2004 - 02:39 PM
badabunemutu!
gata!
bafta si minuni!
gata!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1