NU am gasit alt loc unde il puteam deschide.
Eu m-am gandit sa imi achizitionez un tanc pt ca ceva mai fun la bani astia nu am putut gasii.
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva in achizitionarea unuia????
Multumesc pt orice sfat
Pagina 1 din 1
Pentru cei cu tancuri Locuri de joaca, care e cel mai bun stc.
Postat 23 January 2009 - 02:35 PM
Salutare. Nu sunt diferente majore. Alege pe cel care-ti place. Unele respecta mai bine detaliile tancului original, altele, din economie, folosesc un sasiu de dimensiune nepotrivita (panther de exemplu foloseste partea de jos de la tiger). Parerea mea este ca Tiger1 si Panzer3 sunt cele mai reusite si deasemeni la aceste doua modele gasesti cele mai multe componente pentru upgrade.
Atunci cand il cumperi verifica sa fie versiunea "smoke and sound". Exista versiuni vechi fara sunet si generatorul de fum dar asta nu este singura diferenta. Cele "S&S" au electronica mai buna si au cativa pasi in care variaza viteza, nu doar stop-mers. Daca planuiesti un upgrade pe viitor, e mai ieftin sa iei din prima un tanc cu angrenajele si senilele metalice decat sa le cumperi separat.
Atunci cand il cumperi verifica sa fie versiunea "smoke and sound". Exista versiuni vechi fara sunet si generatorul de fum dar asta nu este singura diferenta. Cele "S&S" au electronica mai buna si au cativa pasi in care variaza viteza, nu doar stop-mers. Daca planuiesti un upgrade pe viitor, e mai ieftin sa iei din prima un tanc cu angrenajele si senilele metalice decat sa le cumperi separat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1