danysoft32, la 27 September 2014 - 07:09 PM, a spus:
Azi a fost o zi, pana la urma frumoasa de zbor, zic pana la urma, pt.ca nu am crezut ca vom zbura din cauza vantului. Dar dupa ceva timp de asteptare, vantul s-a mai domolit si fiind incurajat de Sorin si Gabi am zburat pe un vanticel domol la inceput (in aer s-a mai schimbat putin situatia, au inceput ceva rafale). Ce pot spune, al meu Izicraft a fost la inaltime si la propriu si la figurat. Am reusit sa zbor 2 acumulatori si buna treaba ca inca am ce zbura, cu toate ca nu m-am putut abtine sa nu fac cateva tonouri, am aterizat fara pagube. La inaltime a fost si WOT-ul termic al lui Sorin, deci pot spune ca a fost o zi buna de zbor. Din nefericire Mihai nu a putut fi alaturi de noi cu al sau Yac, din cauza unor probleme avute la masina in drum spre terenul de zbor. Speram sa nu fie ceva grav.
Bafta
Dan
Salut Dane,
Ma bucur ca ati avut o zi de zbor reusita,din pacate eu nu am reusit sa vin datorita problemelor la masina. Mai grav este ca mi s-a spar blocul motor la TDI .O biela nu i-a mai placut inauntru si a iesit afara prin blocul motor. Asta e , nu credeam ca e posibila la Volkswagen . Intr-o ora pleac la Piatra Neamt sa iau alt motor.
Sper sa o rezolv repede sa mai prind ceva zile de zbor din acest sezon.
Sa auzim de bine .