incepatoru, la 13 November 2012 - 06:47 AM, a spus:
Nene Viorel , am fost singur la zbor . Nu a filmat nimeni , poate ciobani de pe langa pista . Ce sa mai , la cat de incantat eram de YAK , cu atat mai mult cu cat reparatiile ( adica refacerea fuselajului rupt in doua de undeva din zona trenului de aterizare ), a fost facuta de "moaaaaa" , numai la filmare mi mi-a stat gandul. Nu speram sa iasa asa bine . Asta mi-a dat impuls si promit ca in iarna asta sa termin LAZZY BEE-ul care saracul are fuselajul gata si aripa de 2 ani ( mai trebuie facut doar ampenajul spate si pus un motoras pe el ) , dar nu am mai avut timp de el. Sta pe sifonier si strange praf . Insa nu am putut sa il dau . Parca prea mult am muncit la el sa ii fac dantelaria aia de fuselaj si aripa , si parca nu ma indur sa il las asa . Asa ca promit sa ma reapuc de proiect.
Apropo : nu sti pe undeva un motor termic de 2,5cm de vanzare. Dar sa fie bun ????????
Oricum la urmatoarea iesire promit sa i-au camera de filmat cu mine si sa filmez Yak-ul care il sti de la RR2012. si sa iti fac un felmulet special pt tine.
Bafta si sa auzim de bine.
Mihai