barcuta buna
Postat 20 January 2009 - 05:16 AM
si inca un amanunt:a facut-o singur.cred.
Postat 20 January 2009 - 08:57 AM
[/quote]
salutare
ma refeream la discutia cu tapone.. pentru barca de vanzare..
era o gluma
felicitari pentru realizare
imi aduc aminte ca si prima mea barca (dulap) nu a iesit miss barcuta dar si-a facut treaba cu succes
si era facuta de mine 100%
fire intinse sa ai si la cat mai multe drumuri (plantari) :blink:
Postat 20 January 2009 - 12:08 PM
BOGACHI, la Jan 19 2009, 10:34 PM, a spus:
yo zic sa i faci si reclama...parerea mea e ca nu te intereseaza sa dai detalii despre ea,u vrei doar sa te lauzi...sincer sunt altele si mai reusite nu prea ne ai impresionat asa tare,am vazut si mai frumoase,si mai bune...in rest ce sa zic ...daca e prima barcutza construita d u felicitari...asteptam progresele,asta i doar un pas in navomodelism...unu mic dar e bun :D
Postat 20 January 2009 - 06:11 PM
mariandmd, la Jan 20 2009, 08:57 AM, a spus:
salutare
era o gluma
imi aduc aminte ca si prima mea barca (dulap) nu a iesit miss barcuta dar si-a facut treaba cu succes
fire intinse sa ai si la cat mai multe drumuri (plantari) :(
corect mariane ! iar eu inca nu am uitat ce am putut "fura " de la tine ! :) :wub:
Postat 20 January 2009 - 07:07 PM
Postat 20 January 2009 - 09:42 PM
nch, la Jan 20 2009, 02:40 AM, a spus:
Crede-ma ca sunt putini pe aici care nu cunosc toate componentele care le-ai pus pe barca aia....Vad ca tu ai deschis un "subiect-concurs" sa mergem la ghici ce ai pus tu in ea.... Un premiu ai?
Pana acum iti reprosez pozele proaste si vopseaua de cacao.... Iar ca motor...daca nu e un 755/40 sau un 720BB Graupner nu vad cu ce te-ai putea lauda....!
am poze proaste?de ce? in ceea ce priveste motorasul mai incearca! iar in privinta "subiectului concurs" am crezut ca este un forum nicidecum un concurs; daca vrei sa afli intrebi.....in privinta componentelor ...mai gandeste-te si vb in numele tau nu al altora
Postat 20 January 2009 - 09:49 PM
BOGACHI, la Jan 20 2009, 09:42 PM, a spus:
si apropos de vopsea este pe baza de apa( vopsea pe baza de cacao n'am auzit) : scuzati ca am pozat-o nespalata dupa ultima pescuiala ; peste vopsea are 3 staturi de lac incolor :(
Postat 20 January 2009 - 10:17 PM
mariandmd, la Jan 20 2009, 08:57 AM, a spus:
salutare
era o gluma
fire intinse sa ai si la cat mai multe drumuri (plantari) :)
buna seara, in primul rand inteleg printr-o barca de nadit o barcuta functionala,cea visinie lasa de dorit d.p.d.v. al vizibilitatii pe luciul apei pe timp de zi si din acest motiv barcuta mea are 2 culori distincte prora -pupa ; mi se pare ff vizibila si manevrabila la dist. mai mari de 200 m ; pe timp de noapte avem lumina felicitari pt. designul f reusit al barcutei tale , esta f frumoasa
Postat 20 January 2009 - 10:57 PM
cristy_15kis, la Jan 20 2009, 12:08 PM, a spus:
Nu fac nici un fel de reclama ca dealtfel nici un membru al acestui forum. Daca vrei detalii intreaba-ma si raspund.Ce inseamna mai reusite? Progrese in ce?Si cam cum ar arata un pas mare si bun?
Nu mi-o lua in nume de rau , dar nu esti deloc constructiv si faci aprecieri care n-au suport real! ' Saltare si respect.
Postat 20 January 2009 - 11:09 PM
BOGACHI, la Jan 20 2009, 10:57 PM, a spus:
Nu mi-o lua in nume de rau , dar nu esti deloc constructiv si faci aprecieri care n-au suport real! ' Saltare si respect.
pai uitate si u la ce aui construit altii si o sa vezi ce nu are a ta......din cate vad yo...ai putea s o mai vopsesti odata,sa te multumesti cu o sg culoare...chiar nu are treaba una cu alta...si cred k ai putea sa schimbi si aparatu cu care ai facut poza :)
Postat 20 January 2009 - 11:19 PM
cristy_15kis, la Jan 20 2009, 11:09 PM, a spus:
arata-mi tu un model conceptie proprie a ta si nu te m-ai ascunde in spatele altora ,la 150m i-ti sun eu ca nu deosebesti fata de spatele barcutei la o barcuta monocolora :)
Postat 20 January 2009 - 11:20 PM
BOGACHI, la Jan 20 2009, 11:19 PM, a spus:
mai cauta..si o sa gasesti..un model de al meu care nu l a fct nimeni...e f vizibil,are 3 cuve
Postat 20 January 2009 - 11:23 PM
BOGACHI, la Jan 20 2009, 11:19 PM, a spus:
iar in ce priveste aparatul de fotografiat ai dreptate l-am schimbat,vezi celelalte poze
Postat 20 January 2009 - 11:36 PM
cristy_15kis, la Jan 20 2009, 11:20 PM, a spus:
intradevar este un catamaran urat dar nu asta conteaza la o barcuta de nadit si daca vorbim de navomodelism cele doua servomecanisme de inchidere centralizata universale nu a-u ce cauta acolo
Postat 20 January 2009 - 11:41 PM
BOGACHI, la Jan 20 2009, 11:36 PM, a spus:
vezi cum e vulpe..daca nu ajunge la struguri zice ca s acrii :))
gata..hai mai linistestete si zcuza ma k m am loat de iachtul tau...mai frumos u nici ca l puteai face...ideea era doar ca era model propiu,nu copiat de la altii ...mai stai putin ..mai gandeste ..si vino cu ceva nou care sa arata cat de cat frumos si ingrijit..ca asta se vede prima data
Postat 21 January 2009 - 12:08 AM
cristy_15kis, la Jan 20 2009, 11:41 PM, a spus:
gata..hai mai linistestete si zcuza ma k m am loat de iachtul tau...mai frumos u nici ca l puteai face...ideea era doar ca era model propiu,nu copiat de la altii ...mai stai putin ..mai gandeste ..si vino cu ceva nou care sa arata cat de cat frumos si ingrijit..ca asta se vede prima data
daca te uiti bine la pozele pe care le-am postat ai sa vezi ca nu seamana cu nici un alt 'yaht' si c-asa sti si tu cand acuzi pe cineva de plagiat este de bun simt sa si demonstrezi :D
Postat 21 January 2009 - 12:12 AM
BOGACHI, la Jan 21 2009, 12:08 AM, a spus:
nu am..oricum e cu mult peste ce ai fct tu..si cel mai important e ca nu ma laud...si hai sa incheiem te rog...o seara buna
Postat 21 January 2009 - 09:15 AM
Postat 21 January 2009 - 10:11 AM
ipsihi, la Jan 21 2009, 09:15 AM, a spus:
Subscriu :D !
tel.0724686263
Postat 22 January 2009 - 08:29 AM
Poate daca alegeai un alt titlu la topic... :rolleyes:
Postat 22 January 2009 - 10:14 PM
navigator, la Jan 22 2009, 08:29 AM, a spus:
Poate daca alegeai un alt titlu la topic... :rolleyes:
esti cumva impartial? defineste termenul de moderator si executa-ti in consecinta atributiile; daca citesti topicul ai sa intelegi ca nu eu am inceput aceasta discutie in contradictoriu; iar dacati se pare ca am gresit cu ceva , explica-mi sau explica-le celorlalti unde au gresit pe topicul lor.
Postat 22 January 2009 - 10:28 PM
Totusi aici e un forum, unde mai explici ce ai facut, nu numai intrebi daca place sau nu.
Exemplu:
1. Am facut o barca de x dimensiuni din materialul X.
2. Are pe ea electronica, bla bla bla (motor, regulator, emitator-receptor, baterie)
3. Are in plus comanda pe cuve, are lumini, bla bla bla, ce mai are pe ea.
Si astea cam trebuiau in primul post pe langa foto. Dupa asta aveau la ce sa isi dea cu parerea, dar asa la ce intrebare ai pus, asa raspunsuri ai primit. Poate ar fi bine sa rogi un moderator sa stearga tot subiectul si sa il iei de la capat cum trebuie, ca ceva ce inca nu intelegi e ca aici intra multi oameni in cautare de informatii despre solutii adoptate, forme/dimensiuni/altele , setari, electronica, materiale. Cand da de asa un subiect, ce crezi ca mai intelege din el? Plus ca pe forum subiectele raman ani si ani de zile, ca un reper de ajutor, ca doar de asta exista si asa un subiect nu ajuta pe nimeni cu nimic, dar chiar nimic...
Cu respect,
Catalin C.
Postat 22 January 2009 - 10:53 PM
protheus, la Jan 22 2009, 10:28 PM, a spus:
Totusi aici e un forum, unde mai explici ce ai facut, nu numai intrebi daca place sau nu.
Exemplu:
2. Are pe ea electronica, bla bla bla (motor, regulator, emitator-receptor, baterie)
Si astea cam trebuiau in primul post pe langa foto. Dupa asta aveau la ce sa isi dea cu parerea, dar asa la ce intrebare ai pus, asa raspunsuri ai primit. Poate ar fi bine sa rogi un moderator sa stearga tot subiectul si sa il iei de la capat cum trebuie, ca ceva ce inca nu intelegi e ca aici intra multi oameni in cautare de informatii despre solutii adoptate, forme/dimensiuni/altele , setari, electronica, materiale. Cand da de asa un subiect, ce crezi ca mai intelege din el? Plus ca pe forum subiectele raman ani si ani de zile, ca un reper de ajutor, ca doar de asta exista si asa un subiect nu ajuta pe nimeni cu nimic, dar chiar nimic...
Cu respect,
Catalin C.
Buna seara ! Nu am intrebat pe nimeni daca-i place sau nu barcuta. Am inceput cum e normal , cand intri pe un forum, cu o prezentare succinta(poze din mai multe unghiuri).Dacaai vizualizat cu atentie topicul ai sa vezi ca exista date tehnice( L, l , h, mat din care este fabricata, vopseaua folosita, model elice, modelregulator, motoras propulsie. Daca te intereseaza date tehnice suplimentare, nu'i mai usor sa intrebi decat sa critici? Cu profund respect.
Postat 23 January 2009 - 09:38 AM
BOGACHI, la Jan 22 2009, 10:14 PM, a spus:
Aici am explicat cu ce ai gresit in mare si am subliniat si ce era cel mai important.
protheus, la Jan 22 2009, 10:28 PM, a spus:
Exemplu:
Si astea cam trebuiau in primul post pe langa foto.
BOGACHI, la Jan 22 2009, 10:53 PM, a spus:
E drept ca sunt datele, dar unele incep deabia sa apara cam prin postul numarul 10-11 parca, apoi ce regulator e prin postul 20 sau asa ceva, cand deja s-a plictisit lumea de asteptat detalii.
BOGACHI, la Jan 22 2009, 10:53 PM, a spus:
Totusi pe un forum, multe ar trebui sa apara din oficiu.
Cu respect,
Catalin C.
PS: Daca isi face treaba cu brio, e o reusita, dar nu a fost subliniata (reusita) cum trebuie prin structura subiectului in cauza.
Postat 23 January 2009 - 09:56 AM
Stii cum e vorba: "gusturile nu se discuta". Ce tie ti se pare frumos sau bun, altuia poate ca nu. Iar aici tuturor ni s-a parut ca barca nu-i frumoasa, chiar daca in fond ea se poate sa fie buna din punct de vedere functional (lucru pe care de altfel nu l-a aflat inca nimeni nici dupa 2 pagini de discutii in contradictoriu).
Ce insemna sa fiu impartial? Sa trec cu vederea acest topic, sa-ti dau tie dreptate desi mie personal imi vine sa le dau dreptate celorlalti? Pe mine m-a deranjat in primul rand ca i-ai provocat, nicidecum cum arata barcuta pe care inteleg ca tu o apreciezi.
Daca vrei, pot schimba titlul in "Prima mea barca de nadit" si sa curat apoi comentariile de prisos, dupa care continuati cu intrebari, raspunsuri, informari. Dar cu conditia sa scrii cu semne de punctuatie cat de cat (nu perfect), sa-ti desparti propozitiile sau frazele cu punct la sfarsit si litera mare la inceput, ca sa ne fie si noua mai usor de citit. De fapt asta e una din regulile pe care tu nu le-ai respectat. Nu sa scrii ca pe messengere sau chaturi.
Vad ca in ultimele mesaje ai scris bine dar la inceput nu, lucru ce a contribuit si el la "neintelegerile" colegilor fata de tine.
Uite ca Protheus ti-a explicat foarte bine, cu foarte mult bun simt (cum o face intotdeauna) in timp ce scriam eu.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 23 January 2009 - 03:49 PM