Pagina 1 din 1
Pista
Postat 12 March 2004 - 11:22 PM
Am gasit un platou de genul celui de la pucioasa dar numai ca este perfect drept si asfaltul este foate fin.Fara crapaturi fara praf.Perfect.Cine vrea sa vina sa ii arat locul?
E pe la eroilor.M-am dat acolo si merge super.
Bogdan
E pe la eroilor.M-am dat acolo si merge super.
Bogdan
Postat 13 March 2004 - 06:53 AM
care e locatia, exact?
avem acces fara probleme la ea?(CU AUTO, MA REFER).
bafta si minuni!
avem acces fara probleme la ea?(CU AUTO, MA REFER).
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 13 March 2004 - 10:30 AM
Da este acces si auto dar trebuie venit si vazut pentru ca nu pot sa comentez si dupaia sa fie altfel.Portarul ma lasat sa intru in curtea acea.Locatia habar nu am cum sa explic si daia vreau sa vina cineva cu mine sa se dea cu parerea si apoi sa venim cu toti.Oricum cred ca pista asta va fi folosita numai la concursuri,dar vedeti voi ce si cum.
Postat 13 March 2004 - 11:10 AM
SI daca se aduna acolo 10 termice o sa mai vrea cineva sa ne lase? Ca zau ca bazaie tare, mai ales daca zici ca e o curte...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 13 March 2004 - 04:52 PM
Veniti sa vedeti si dupaia vedem ce si cum.Intrebam pe portar.
Postat 13 March 2004 - 10:53 PM
Nene, nu mai fi asa de secretos, ca poate lumea nu are timp de sarade... Zau asa... Parerea mea...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 13 March 2004 - 11:38 PM
Auzi,daca eram secretos nu mai ziceam absolut nimic.Asa va invit sa va duc acolo si sa va arat.Nu vad ce secret e de tinut.Zau ca nu te inteleg.
Postat 14 March 2004 - 12:53 AM
OK, corect, asa e..... O sa incerc sa lipsesc de la servici sa vad un loc pe care poate il stiu deja, sau care - doar cu mici descrieri - s-ar dovedi ca e bun sau nu.... Ai dreptate...
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 14 March 2004 - 09:33 AM
Nu te obliga nimeni sa vi.Vine cine poate si se da cu parerea si dupaia comentam ce e bine si ce e rau.
Postat 14 March 2004 - 09:36 AM
Iar descrieri am dat.Asfalt foarte bun si suprafata foarte mare.Loc de podium, ba mai mult daca avem niste scinduri le putem pune (daca ne da voie portarul)pe o chestie de metal si gata si cu podiumul.
Postat 20 March 2004 - 09:11 AM
Vine cineva astazi la pista la palat?
Dar miine(duminica)?
Bogdan
Dar miine(duminica)?
Bogdan
Arata acest topic
Pagina 1 din 1