in weekend ceva la pista cereva ceva?????
Postat 25 March 2004 - 11:19 AM
nu vreau "catalog", nu vreau tabel, nu vreau "fisa de cadre", vreau doar ca fiecare sa stie pe ce canal are propria statie, ca atunci cind ajungi ca tot omu' la pista si te duci sa-i saluti pe cei deja prezenti, sa-i poti intreba (si sa si afli!) in ce canal ai loc sa "te dai".
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 25 March 2004 - 01:33 PM
Merge pe o bere dar la 1/10 si asta daca imi imprumuti o statie ca a mea nu a ajuns inca.
Spune cate curse a cate minute, eu propun 2 din 3 de 10minute, fara mecanic.
Se mai baga cineva?
Aceasta postare a fost editata de Syr: 25 March 2004 - 01:35 PM
Postat 25 March 2004 - 01:47 PM
Aceasta postare a fost editata de CristiM: 25 March 2004 - 02:18 PM
Postat 25 March 2004 - 02:17 PM
Postat 25 March 2004 - 02:20 PM
:o http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_16.gif
Postat 25 March 2004 - 02:29 PM
Am plecat :o http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 28 March 2004 - 09:22 AM
Voi???
Postat 28 March 2004 - 04:33 PM
Atentie la Gabi ca o sa va terorizeze cu o expresie a lui...............imediat ce intra pe forum. :D :D
Bogdan
Postat 28 March 2004 - 04:36 PM
SA traiesti si sa nu mai sabotezi fanta mea. :D
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la...............
Postat 28 March 2004 - 09:02 PM
bogdanut, la 28 Mar 2004, 16:36, a spus:
SA traiesti si sa nu mai sabotezi fanta mea. :D
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la...............
Bogdanel, tu nu sti ca sunt doi de Parlogi gemeni?, mai usor Bog. cu fanta de "PORTOCALE"
LA MULTI ANI IONUT, LA MULTI ANI PAUL PARLOAGA!
Postat 28 March 2004 - 09:32 PM
hm, aia e o masina tun! numai ca, din pacate, spre deosebire de alte masini care vin pe la pista, n-a prea ajuns printr-un loc pe unde MUGEN-ul 1/10 care a evoluat azi a trecut, si foarte bine a trecut!
deci:ce am vazut azi?
-un SMP SLIDE cu tot felul de GRESELI DE SETARE, chiar strimba, pe alocuri, care avea un motor foarte harnic dealtfel, pe de-o parte;
- pe de alta parte, s-a vazut MUGEN MTX 3 de 1/10, cu motor 2,11 cmc, proprietar "faneopacu'", dragul de el!
INTREBARE:-pe unde a trecut Mugen-ul si pe unde n-a trecut SMP-ul(inca)?
RASPUNS:-pe la cristian.marin@automodelism.ro sau mihaim@automodelism.ro ,recte CristiM sau mizzone, unde peste ce a dat MUGEN-ul? peste o setare facuta ca la mama "motorhoamelor", cu geometrii "full-option", cu rodari de motoare in regim termic controlat, cu parametri de evolutie ai ansamblului motor-masina inregistrati intr-o memorie si descarcati ulterior la stand in PC, optimizari ale setarilor existente sau recomandate de constructor, ma rog, aproape "tot tacimul"tip"ross braun-jan todt"!
asa s-a demonstrat azi valoarea intrinseca a brand-ului MUGEN, ale carui produse, din cite stiu, sint disponibile la stefan.
acum, nu spun ca SMP-ul in cauza n-ar fi ceva de capul lui,dar o masina, indiferent cit supermotorizata ar fi, nu poate sa depaseasca o anumita "granita"a performantelor, fara reglaje si setari de calitate, lucru care s-a vazut azi foarte clar la masina lui stefan.
BRAVO stefan, asa cred ca este FIRESC sa se impuna un "brand" pe o piata-target!sint convins ca mai toti cei care au vazut azi evolutia MUGEN-ului tau l-ar dori echipat cu statia lor!
inca o data, bravo MUGEN, merge excelent!
bafta si minuni!
IMPORTANT! P.S. :
baa, ce tare e mutu(buggy-man)!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.