Aceasta postare a fost editata de GABYBZ: 08 August 2008 - 04:49 PM
Pagina 1 din 1
as dori si eu planuri de salupe !!!! !!!!!!!!!!!
Postat 03 January 2009 - 07:50 PM
Robert72, la Jan 3 2009, 08:21 PM, a spus:
sal te rog da soi mie cv dimensiuni la pozele alea .... k la mn ii priam barca d care ma apuc si am gasit planuri asemenatoare dar fara dimensiuni asa k merg pe bezna .. ms de ajutor :rolleyes:
Am incercat translate.google.ro si tot nu mi-a tradus ce ai spus...
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 03 January 2009 - 08:02 PM
sal te rog da soi mie cv dimensiuni la pozele alea .... k la mn ii priam barca d care ma apuc si am gasit planuri asemenatoare dar fara dimensiuni asa k merg pe bezna .. ms de ajutor
in traducere ....
salut te rog da si mie ceva dimensiuni la pozele alea .... ca la mine ii prima barca de care ma apuc si am gasit planuri asemanatoare dar fara dimensiuni asa ca merg pe bezna .. mersi de ajutor ... cnad zidc dimensiuni ma refer masuratori ... multumit ?
in traducere ....
salut te rog da si mie ceva dimensiuni la pozele alea .... ca la mine ii prima barca de care ma apuc si am gasit planuri asemanatoare dar fara dimensiuni asa ca merg pe bezna .. mersi de ajutor ... cnad zidc dimensiuni ma refer masuratori ... multumit ?
Postat 03 January 2009 - 08:08 PM
Asa-i Protheus, mi-e si mie foarte greu sa citesc asa ceva, dar sa mai si inteleg ce a vrut.
Robert, am uitat sa-ti spun ca limbajul "ca pe mess sau chat" nu e admis pe acest forum si se penalizeaza. Nu are nimeni pretentia sa se scrie perfect corect dar nici in halul in care ai scris tu de cand te-ai inscris pe forum nu o mai poti face. Reciteste-ti mesajul inainte de a-i da postarea si fa corectiile necesare, iar daca totusi ti-a mai scapat o greseala pe care ai vazut-o, ai posibilitatea sa editezi si sa corectezi.
Este foarte clar ca ai omis sa citesti regulamentul la inscriere, asa ca fa-o acum ca daca te mai prind cu ceva, nu te mai iert!
Protheus, probabil ca postarea lui ulterioara a fost "traducerea". :rolleyes:
Robert, am uitat sa-ti spun ca limbajul "ca pe mess sau chat" nu e admis pe acest forum si se penalizeaza. Nu are nimeni pretentia sa se scrie perfect corect dar nici in halul in care ai scris tu de cand te-ai inscris pe forum nu o mai poti face. Reciteste-ti mesajul inainte de a-i da postarea si fa corectiile necesare, iar daca totusi ti-a mai scapat o greseala pe care ai vazut-o, ai posibilitatea sa editezi si sa corectezi.
Este foarte clar ca ai omis sa citesti regulamentul la inscriere, asa ca fa-o acum ca daca te mai prind cu ceva, nu te mai iert!
Protheus, probabil ca postarea lui ulterioara a fost "traducerea". :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de navigator: 03 January 2009 - 08:12 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1