Indoor Timisoara - Sag cerere de informatii si tenativa de invitatie
Postat 04 December 2008 - 02:42 PM
Daca da ati fi dispusi sa mergem weekendurile la zbor indoor acolo?
Olimpia este afara din discutii deoarece este mereu ocupata si tarifele sunt pe masura cererii. Salile tip balon (ca cea din Aurora) nu ne permit deoarece au o teama ca le-am taia materialul cu elicea...
Postat 04 December 2008 - 09:10 PM
Kriminel, la Dec 4 2008, 02:42 PM, a spus:
Siiiigur ca daa, 8x4GWS nu e buna nici macar sa ungi untul pe paine cu ea... o adevarata arma alba (neagra, orange...).
Postat 05 December 2008 - 03:42 AM
Red Sky, la Dec 4 2008, 09:10 PM, a spus:
nu stiu ce sa zic, eu am fost am aratat, au zis pas :) Nu stiu din ce sunt facuti peretii dar aparent un material nu foarte rezistent din moment ce-l tin umflat cu compresoare...
Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 05 December 2008 - 03:43 AM
Postat 05 December 2008 - 08:12 AM
Red Sky, la Dec 4 2008, 09:10 PM, a spus:
Ummm... Ai incercat vreodata sa bagi o foaie de cort intr-un GWS d-asta care se invârte?
P.S.: urasc interspatele care nu ma lasa sa scriu ca lumea cu diacritice! (Daca ma lasa, ii ziceam si eu interfata... :))
Aceasta postare a fost editata de ave: 05 December 2008 - 08:14 AM
Postat 12 December 2008 - 04:07 PM
Am fost la Jebel si ca orice spatiu public sala era feracata DAR impracticabila deoarece in centrul ei e amenajat un ring de box... Si loc de parcare nix.
In schimb am avut noroc la cea din aurora. Dupa putine linguseli pe langa administrator si patronaj am obtinut cu cateva conditii sala oricand in timpul saptamanii intre orele 11-17 si daca incarcarea nu e mare pe weekend, o putem inchiria cate o ora doua. Pretul este 50 ron pe ora ceea ce e acceptabil as spune daca mergem 5-10 oameni.
Sala este sala oficiala de minifotbal, tip balon de dimensiuni (scoase din burta) 50/25 plus 5-10m tribuna. Inaltimea in punctul maxim este de 15m iar minima pe laterale de 7m (asta e conform spuselor proprietarilor). Este loc si ne este permisa parcarea fix langa ecluza 1. Sala este mentinuta umflata constant si deci presiunea in ea este mai mare decat cea de afara, aviz celor cu probleme.
Nocturna nu va fi aprinsa cat vom fi acolo, sau aprinsa doar partial pentru a nu ne orbi.
Atasez niste poze si o sa revin cu regulamentul impus.
Numai bine,
Calin
Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 12 December 2008 - 04:09 PM
Postat 12 December 2008 - 04:41 PM
- inchiriatul minim o ora, fara limita de participanti sau vizitatori
- incalzirea optionala, nocturna optionala (nu stiu daca se poate aprinde partial, o juma de sala de exemplu)
- incaltari curate, nu neaparat noi dar curate, este gazon artificial pe jos
- parcarea ori in incinta complexului ori in fata hotelului aurora daca nu permite spatiul (la 20m de ecluza 1)
- elici de plastic, fara APC, lemn sau carbon
cateva reguli propuse de mine:
- timpul de zbor este numarul de ore inchiriat impartit la numarul de participanti. De exemplu daca inchiriem o ora si suntem 10 oameni (5 lei de persoana), timpul de zbor al cuiva este indiscutabil 6 minute.
- in caz de pericol de lovirea balonului, in orice punct, motorul trebuie oprit! Prioritatea este balonul nu avionul!
- la inceput putem pune 2 albitrii in 2 colturi a salii la punctul de marcaj 40/15m care sa fluiere pericolul lovirii de balon. In acest caz virajul sau oprirea motorului este imperativa.
- ne vom strange pe o lungime de sala. Nu vom zbura din 2 puncte diferite (de exemplu lungimea opusa). Maxim 2 modele in aer (pe riscul pilotilor).
- Vizitatorii trebuie sa ia loc in tribuna. Vom zbura doar cu tribuna in spate.
Poate mai veniti si voi cu alte idei.
Numai bine,
Calin
Postat 12 December 2008 - 08:10 PM
Ma abonez cu drag la actiunile astea, chiar daca doar as descarca niste packuri intr-un coltz (?!? - nu cred ca are ca e rotund) sa invatz hover cu heli la 50 cm, dar faptul ca nu e vant e demential http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
Postat 12 December 2008 - 08:43 PM
asta este complexul, in sectiunea Servicii Hotel > Complex sportiv, vedeti detalii si despre terenul de sport (care acuma e acoperit de balon)
Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 12 December 2008 - 08:57 PM
Postat 12 December 2008 - 08:50 PM
docmarius, la Dec 12 2008, 08:10 PM, a spus:
Ma abonez cu drag la actiunile astea, chiar daca doar as descarca niste packuri intr-un coltz (?!? - nu cred ca are ca e rotund) sa invatz hover cu heli la 50 cm, dar faptul ca nu e vant e demential http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
este o mica problema
balonul e incalzit si umflat de 2 suflante
deci vant o sa fie
chiar mai naspa o sa fie si ceva curenti
trebe testat cu un balon sau cu ceva panglica facuta din hartie creponata
Salut,
Alex.
Aceasta postare a fost editata de alexam3001: 12 December 2008 - 08:57 PM
Postat 12 December 2008 - 09:11 PM
- frana pe motor obligatorie!
- desi e evident, trebuie specificat: doar elicoptere avioane si masini electrice
- elicopterele pana in 60cm diametrul palelor (?) clasa mica gen minititan etc. Elicopterele vor zbura doar in centrul salii...
O sa ma duc zilele urmatoare sa dau un zbor sa vad cum e cu curentii!
Numai bine,
Calin
Postat 07 February 2009 - 10:34 AM
Sunt Andrei, student la poli in tm si acesta e primul meu post pe forum.
Mi-ar placea si mie sa vin sa vad ce si cum unde si cine zboara in timisoara. deocamdata nu posed un model (in curand, ma gandesc la un arcus), doar un silverlit x-twin cu care mai ies prin parcuri si il mai bazai :(
daca tot iese soarele acum din ce in ce mai mult, exista un loc in timisoara unde se organizeaza intalniri? as vrea sa vin si eu sa "fur" un pic de meserie :)
atat deocamdata
Andrei
Postat 07 February 2009 - 10:57 AM
Vezi
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry274435
Sa vezi unde ne adunam de obicei pt zbor indoor.
Cat despre outdoor, cand ne va permite vremea vom scoate modelele mai mari pe pista amenajata de noi de langa Cioca (cum iesi din timisoara pe torontalului, inainte de aeroportul utilitar pe stanga).
Dar mai vorbim despre asta daca vii la sala azi.
Numai bine,
Calin