platit cineva cu PayPal? PayPal
Postat 20 March 2004 - 03:16 PM
Multumesc binevoitorilor care ma vor ajuta si de acesta data.
Postat 20 March 2004 - 06:55 PM
M-am confruntat si eu cu o situatzie similara, foarte de curand. Evident ca ne avand carte de credit (si chiar daca aveam nu plateam cu el) am fost instant refuzat de totzi furnizorii de articole de modelism, cam de pretutindeni cand ii informam ca sunt din Romania shi ca vreau sa platesc prin transfer bancar.
Pan' la urma din Australia am primit un raspuns pozitiv in sensul ca accepta modul meu de plata, dar evident plata integral avans, incluzand si transportul si spezele bancare. Din acel moment am inceput sa caut o banca de pe la noi sa-mi faca acest lucru si nu mica mi-a fost mirarea, cand am fost refuzat rand pe rand. Pana la urma am reusit sa fac plata prin RIB Bank, iar banii au ajuns la australian in 3 zile. Acum astept sa-mi primesc marfa pe care am achitat-o, dar se vede treba ca dureaza...desi incepe sa-mi miroase a tzeapa.
Pe scurt, de la noi potzi face platzi cu card (eu unul nu rekomand), sau prin transfer bancar, dar nu e usor de loc
S'auzim numai de bine
0728.26.93.19
Postat 20 March 2004 - 07:03 PM
am folosit sistemul cand am stat in sua si este sigur. adica din contul tau la banca faci un transfer fictiv in contul de paypal care il folosesti la cumparare.
banii se transfera efectiv doar in momentul cumpararii dar suma NU depaseste valoarea care ai traisferato in cont
imagineazati contul paypal ca un subcont la contul tau de pe card. adica paypal iti ascunde cardul tau de comerciant si in acest fel se previne frauda
cu respect red guy
Ps incearca cardul taifun de la bancpost. functioneaza. este un card mastercard si are atasat un card virtual pentru internet. este similar sistemului paypal. iti mascheaza contul tau real de comerciant
Postat 20 March 2004 - 08:05 PM
Postat 20 March 2004 - 08:25 PM
Noi folosim PayPal pentru incazari din toata Europa si merge simplu dar ate o dat si scump, in plus nu au Hotline foarte functional si daca ai probleme de vreun fal cu clienti sau furnizori poate sa dureza cateva saptemani pana sa clarifica...
Walter Born
Postat 20 March 2004 - 08:41 PM
Postat 20 March 2004 - 11:02 PM
cum ai inregistrat cardul taifun? ca mie miau refuzat acest lucru??????
red guy
Postat 20 March 2004 - 11:13 PM
Adresa am dat-o pe a sorei mele din Franta.
Postat 20 March 2004 - 11:29 PM
O firma serioasa din vest nu-si poate permite sa traga o m..e sau o tzeapa unui client indiferent din ce
parte a lumii vine.Aici e chestie de concurenta si de renume.In Romania unde afacerile se bazeaza inca in
marea majoritate pe tzepe e mai greu de inteles acest lucru.Totusi trebuie anumita precautie de exemplu
pe liniile de licitatie ebay sau altele unde liciteaza si prsoane particulare care nu se dau citeodata in laturi
de a trage mici m..i si tzepe la persoanele mai credule.(experienta proprie :huh: )
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 20 March 2004 - 11:37 PM
Postat 21 March 2004 - 12:32 AM
Cu paypal, eu personal am vrut sa incerc odata folosirea lui dar am dat un search pe internet si din pacate am nimerit un loc unde nu prea erau multumiti de loc oamenii de ceea ce se intimpla cu paypal, si mai ales de faptul ca in cazul in care se intimpla sa ai probleme nu aveai nici macar un loc unde sa dai telefon si sa asculte cineva problema ta, asa ca am renuntat.
Insa eu stiam ca Taifun este de exemplu acceptat de towerhobbyes, eu de exemplu am comandat inclusiv de pe maestro-ul de la BRD in Franta si nu mare mi-a fost surprinderea cind am vazut ca chiar mi-l si accepta si mai si primesc lucrurile acasa, mai greu a fost sa-i explic nevestei de unde gaura in cont :huh: ;) ;) :)
Postat 21 March 2004 - 12:48 AM
Postat 21 March 2004 - 02:04 PM
Aceasta postare a fost editata de Enigma: 21 March 2004 - 02:07 PM
he swears he will return one day.
Far from the mountains and the seas,
back in her arms again he'll be.
Over the hills and far away.
Postat 21 March 2004 - 02:05 PM
Radu_, la 20 Mar 2004, 23:37, a spus:
Ok,
daca ai deja experineta asta , fereste te de PayPal ! Am avut si noi o situatie cu PayPal unde au blochat contul PayPal si bani acollo timp de 2 luni si cereau de la noi din germania lucruri pentru verificare care de fapt ncii nu existau. Era multa corespondenta etc. Incerca cu www.moneybookers.com .
PayPal merge bine, daca nu patesti anumite chestie...asa cum ai patit deja cu ei, sa cere ei totfel de lucruri neexistente....
Si totusi nu gasesti ce iti trebuie in Europa ?
Walter Born
Postat 21 March 2004 - 02:55 PM
Postat 21 March 2004 - 05:13 PM
Skyspy, la 20 Mar 2004, 23:29, a spus:
marea majoritate pe tzepe e mai greu de inteles acest lucru....
Daca eu scriam asa ceva eram iar certat...
chiar daca spuneam eu putin altfel: "in R. unde clima de afaceri mai este hostil si de la insititutie de stat incepind , trebuie umblat cu mare grija..."
sorry ca nu avea legatura cu topic. n-am putut sa ma abtin ;-)
Walter Born
Postat 21 March 2004 - 07:12 PM
unul cu raza de actiune de 300m cu 59€ de pe ebay.
Postat 21 March 2004 - 07:17 PM
Camera digitala super rezolutie, transmisie in2,1Gb si cu Receptor cu iesire USB sau video comlex ,sunet mono, EyeWare (ochelari) total 520$
Postat 21 March 2004 - 07:17 PM
Walter Born
Postat 21 March 2004 - 07:21 PM
Postat 21 March 2004 - 07:26 PM
vama ca baietii nu te vor ierta .Io zic ca ajungi la 2000$ usor.
Postat 21 March 2004 - 07:32 PM
Postat 21 March 2004 - 07:33 PM
Io cred ca se uita totusi pe factura si platesti TVA.
O jucarie cam scumpa :D :( :(
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 21 March 2004 - 07:37 PM
Postat 21 March 2004 - 07:37 PM
eu asta am gasit
www.helihobby.com
www.slyshobbyden.net
www.rc-diamond.com
www.heli-world.com
www.backyardhobbies.com
www.centuryheli.com
www.ajhobby.com
www.towerhobby.com
Postat 21 March 2004 - 07:40 PM
La sectiunea "Hubschrauber"
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 21 March 2004 - 07:42 PM
Postat 21 March 2004 - 07:43 PM
Postat 21 March 2004 - 07:47 PM
Postat 21 March 2004 - 07:55 PM
de la variatorul ciclic e totusi din aluminiu dupa cum am citit.Raza de actiune a camerei video va fi tot cam
in jur de 300m in loc deschis iar daca vrei sa-l montezi pe elicopter va trebui sa-i faci o montura giroscopica
din cauza vibratiilor sau in cel mai rau caz o articulatie cardanica.
Postat 21 March 2004 - 08:02 PM
Radu_, la 21 Mar 2004, 19:21, a spus:
Sorry, am magazin de modelism si astea fac parte din secretul firmei. Eram eu culmea de prost sa publific sursele de dealeri si preturile nostre. Iti spun numai ca adaosurile sint mult mai mici de cat crede lumea, si poti cumpara unele lucruri mai ieftin de pe Ebay de ceva dealeri disperat dupa vinzari.
Walter Born
Postat 21 March 2004 - 08:04 PM

Ajutor

Acest topic e inchis