Sora mea se afla in State si am ocazia sa ii spun dupa multi ani in care am citit tot ce se poate citi despre aceste masiute sa imi cumpere o masinuta acuma eu m-am decis asupra modelului de la HPI Nitro RS4 3 EVO+ RTR w/ acuma am citit si eu mai multe despre el am inteles ca implica si o intretinere aceasta masina fata de cele normale sa zic asa de consum. Adica sunt constient ca o sa trebuiasca sa o curat dupa fiecare rulare, la un momendat sa ii curat motoru sa il desfac si alte chestii.
Acuma ma intereseaza daca in afara de pachet`ul masini imi mai trebuie: Glow Plug Igniter, cheia aceea in stea care e si pentru bujie si combustibil acestea le-am gasit si in Ro.
Am mai observat ca se pot aduce multe modificari after market la ea.
Acuma vreau sa va intreb daca pentru la noi in tara se merita sa incerc adica sa am unde sa ma bucur de posibilitatile masinutei sau ar trebui sa ma orientez catre un Savage?(inteleg ca nu pot sa le compar) oricum sunt un mare fan al HPI :D si nu am gasit alte modele sau alti producatori care sa se compare cu acest hpi daca puteti sa imi dati idei sau se ma indrumati catre alti producatori as fii foarte incantat.
Multumesc :)
Aceasta postare a fost editata de Sere4uall: 11 October 2008 - 03:10 AM