Modelism - RHC Forum: Campionatul Mondial 1/8 2003 Cincinnati - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Campionatul Mondial 1/8 2003 Cincinnati Rezultate, fotografii, surprize !

#1 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 10 November 2003 - 01:33 PM

Campionatul Mondial de Automodele 1/8 2003.
-------------------------------------------

Campionatul a avut loc in perioada 15-20 Septembrie 2003 in Cincinnati, Ohio-
Statele Unite ale Americii, pe pista Tri-State Auto Racers Circuit.

Invingatorul de exceptie este Lamberto Collari cu o masina prototip Kyosho Fantom Evolution II
(masina ce urmeaza sa fie lansata pe piata in scurt timp...!) si un motor Sirio modificat de Collari.

Ziua de dinaintea inceperii competitiei a fost una cu ploaie, asfaltul pistei neavand sufiecienta aderenta
in mansele de calificari. Fiecare echipa a trebuit sa-si modifice setarile la masini inainte de calificarile
de 10 minute. Conform regulamentului IFMAR numai primii patru se calificau in grupa superioara.
Pilotii au avut nenumarata dificultati in a accede in finale, competitia incepand cu calificari 1/512 !!!!
In semifinale (1/2) echipa Kyosho cu Takaaki Shimo si Tsugio Kitaide inving si rezultatul este spectaculos:
5 echipe Kyosho intra in finala A.
Finala mare debuteaza cu conducerea lui Josh Cyrul depasit destul de repede de Ralph Burch. Lamberto Collari
se instaleaza la conducere dupa aproximativ 25 de minute, cand majoritatea pilotilor fac schimbul de roti.
Lamberto ramane pe pista si se detaseaza de urmaritori pana la finalul celor 60 de minute cat a durat finala.
O victorie magnifica care a adus cel de-al saselea (6 !!!!!) titlu de Campion Mondial. Locul 2 a fost ocupat de
italianul Daniele Ierasi si locul 3 de Takaaki Shimo, care a trebuit sa recupereze un accident de la inceputul
cursei.

Iata si rezultatele finale:

POS Nume Masina/Motor
1 (Campion Mondial 2003 !)

Lamberto Collari KYOSHO/SIRIO Engine
2 Daniele Ielasi MUGEN
3 Takaaki Shimo KYOSHO/SIRIO Engine
4 Tsuguo Kitade KYOSHO
5 Oliver Mack Serpent
6 Adrien Bertin KYOSHO/SIRIO Engine
7 Franck Bestel MUGEN
8 Josh Cyrul KYOSHO/SIRIO Engine
9 Ralph Burch Serpent
10 Surikam Chaidasuriya MUGEN

Din nou:
Loc/Nume/Masina-motor/Numar de ture/ Timp total

1 Lamberto Collari(I) Fantom/Sirio 175 60:06.827
2 Daniel Ielasi(I) MRX3/Nova 173 60:00.562
3 Takaaki Shimo(JP) Fantom/Sirio 173 60:15.048
4 Tsuguo Kitade(JP) Fantom/Nova 168 60:17.459
5 Oliver Mack(D) 950/Nova Mega 167 60:06.521
6 Adrien Bertin(F) Fantom/Sirio 166 59:49.512
7 Franck Bestel(F) MRX3/Nova 164 60:01.311
8 Josh Cyrul(USA) Fantom/Sirio 164 60:01.799
9 Ralph Burch(USA) 950/Nova Mega 163 60:05.262
10 Surikam Chaidasuriya(TH) MRX3/Rex 138 53:50.982

Numarul de ture maxim 175 !!!!! Si ca un mic detaliu, lungimea traseului este dubla fata de traseul nostru de la Palat !!! (retineti ca s-a mers 1 ora, deci aprox. 87 de ture la 1/2 ora ! asta pentru comparatii ).

In continuare atasez cateva poze de la concurs si cireasa de pe tort: poze cu masina campioana mondiala !!!

[B]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: cincinnati067.jpg

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 10 November 2003 - 01:59 PM

0

#2 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:35 PM

Masina lui Lamberto.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Dsc00016.jpg

0

#3 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:38 PM

Esapamentul Collari:
Toba EFRA 2008, prindere cu 6 (!!!) arcuri. Supapa pentru suprapresiune.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Dsc00008.jpg

0

#4 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:39 PM

Motor si punte spate.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Dsc00003.jpg

0

#5 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:42 PM

Punte spate Kyosho Fantom Evolution II...
Oare masina de serie va semana cu asta ???

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Dsc00004.jpg

0

#6 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:50 PM

Iata si cum arata o mica defilare la un Campionat Mondial !!!
Sper cat mai curand sa vad si steagul Romaniei acolo !!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: WCCircuit2.jpg

0

#7 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 01:55 PM

off, off , offf....
Motorasul buclucas Sirio 21 modificat Lamberto Collari (ca fapt divers un "Sirio Collari" de serie costa de la 500 de euro in sus.
Oare cat costa motorul de pe masina campioana ?????

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Sirio_50a.jpg

0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 10 November 2003 - 02:04 PM

Uite ce am gasit si eu despre ea, ceva poze in plus:

http://mtmodel.intershopping.it/immagini/articoli/art2655g1.jpg
http://mtmodel.intershopping.it/immagini/articoli/art2655g2.jpg

Masina poate fi achizitionata de AICI la "modicul" pret de € 817,24... Asta cu reducere de la € 1.089,65...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 November 2003 - 07:45 PM

hm...in primii zece, iata ca gasim cinci masini dintr-o marca cu care la noi nu alearga nimeni, kyosho.trei mugen, nici d-astea n-avem...mai ramin doua "serpant-mutu anu' asta", vorba unui clasic de pe acest forum (flop).
foarte interesant mi se pare modul de realizare a clasamentului, cu mentionarea masinii si motorului folosit, personal cred ca este o formula care respecta indeaproape efortul financiar depus de concurenti, in plus, o motivatie sporita pentru detinatorii de "brand-uri" in domeniu de a-si face simtita prezenta.
cind am putea oare spera sa arate si la noi clasamentul asa, cu prezentarea succinta si a materialului tehnic angrenat in competitie?cred ca ar fi o dovada de firesc respect pentru cei care se straduie sa ne aduca mai aproape aceste marci din modelism, ma refer la importatorii de la noi, care sigur ar fi incintati de mentionarea, atunci cind e cazul, a numelui unei marci pe care o importa.
macar in concursurile private sau in intrecerile "de week-end".
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#10 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2003 - 08:05 PM

nene Mizi, nu te supara frate, dar cand te vad ca tot o dai si iar o dai cu "respectul" imi vine sa-mi torn metanol in cap ! Zau ca ai idei fixe !!
Eu am facut pe site-ul meu clasamente cu branduri, motoare si daca a vrut omu' si cu setup. Trebuie doar sa citesti. Eu nu pot sa scriu aici adresa site-ului meu ca intra la "Publicitate" chiar daca eu nu sunt nici importator/comerciant. Este doar un site informativ dar nu este voie si pace.
Daca ai nevoie de respectul meu, apai stii bine ca il ai !

Gata inchei "observatia".

Apropos, cine nu termina cu galceava este penalizat cu cate 1 tura in finala ! :)
Si ca sa revin si la lucruri serioase ( apropo: A interesat pe cineva CALENDARUL 2004 ???? )
trebuie sa va comunic:
Campionatul 2004 are modificari EXCEPTIONALE:

-4 etape cumulative la clasa 1/8 2wd, clasa 1/8 wd, clasa 1/10 termice (200+235mm motorizare max.2.5cc)
-3 etape cumulative la 1/10 electrice touring
Regulamentul va apare tiparit si in format electronic pe CD contra-cost.
S-a creat un fond de dezvoltare pentru achizitia AMB. Taxele de sectie, taxele de carnet si taxele de concurs au fost majorate. Organizatorul va gestiona sumele incasate la etapa, platind arbitrii si acoperindu-si cheltuielile. Sunt multe, multe alte detalii, dar important zic eu este fondul de dezvoltare.
Se vor face si cursuri de arbitrii si "recalificari".

Eu unul sper intr-un 2004 apropiat de Cinncinati !

P.S. pt Mizzi. Efortul financiar al pilotilor este 0 !!!! Toti sunt piloti profesionisti angajati ai firmelor. Si inca ceva, numele marcilor sau faptul ca Kyosho sau Mugen sau Serpent sau Picco castiga nu prea are nici o legatura cu masinile de serie din magazin !!!! Masinile de echipa (toti participantii la CM suny piloti de echipa) sunt complet diferite de masinile din kiturile cumparate. Un motor de CM costa 2-3000$ si se vinde numai direct. Eu am avut in mana un motor RB de 3.3 CP si 53.000 rot/min. Este identic ca aspect cu unul de 400$ dar are in plus 10.000 rot/min si 0.6-0.7CP. Diferenta se simte la nivelul unui CM sau CE.
Anii trecuti Mugen a castigat cu piloti japonezi pe pista in Japonia, la pista de la clubul lor. Daca le luai vederea si aia tot stiau traseul. Anul acesta insa Collari a batut in State, fara a fi la el acasa. Asta spune mult si ca si in cazul lui Schumacher, cele 6 titluri nu se pot comenta.

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 10 November 2003 - 08:14 PM

0

#11 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 11 November 2003 - 04:55 PM

Super,
Pe cand facem si noi una de 60 minute?
0

#12 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312

Postat 11 November 2003 - 06:52 PM

Daca ne lasa arbitru' sa schimbam motoarele de vreo 3 ori....

Si sa o facem Piata Romana - Universitate..
:D :D :D

Aceasta postare a fost editata de leo: 11 November 2003 - 06:53 PM

Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#13 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2003 - 06:59 PM

Am un amic Eric care face in Belgia un concurs de 3 ore cu masini de 1/8. Sunt 3 piloti pe aceiasi masina si se schimba la 1 ora.
Eu tot timpul am vrut sa ma duc dar nu am avut copilot *echipa este formata din minim 2 pers. maxim 3.
Sunt numai masini Picco si vin cam toti propietarii de Picco din Begia, Olanda, Luxemburg.

Acum adevarul este ca lui ii convine tare mult pentru ca este importatorul Picco in Benelux !!!!!

Stefane, tu trebuie sa organizezi un concurs de 1ora sau chiar 2-3. Ne dai motoare la toti la fel si alergam pana nu mai putem !!!! Ce zici ??
0

#14 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2003 - 10:21 AM

Va dau motoare si masini la fel, la super preturi ca de exemplu:
Formula 1 + motor MVVS 3.5cmc pret de achizitie. Numai sa vreti sa dati banii pe ele, nu ar iesi foarte scump dar tot bani sunt.
0

#15 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2003 - 07:06 PM

formula 1 facuta de cine?>>stefan
aia, pina au ajuns sa fie platiti acolo, au tocat o poala de bani!(pe materiale, evident).>>lucian
daca nu ajunge in finala, cum se penalizeaza?>>lucian
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#16 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip

Postat 18 November 2003 - 12:36 PM

Formula 1, productie SG New.
Ideea de concurs cu modele la fel mie unul imi place dar nu stiu cine o sa fie de acord sa cumpere o astfel de masina.
0

#17 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 12 January 2004 - 12:09 AM

asta ar fi idedalul ,toate masinile le fel ,aici se vede diferentza de pilotaj.tare buna idee ca si cea de 3 ore sau cat era.eu suntde acord.Hai sa ii dam drumu. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif
www rc4fun ro
0

#18 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2004 - 03:10 PM

pe banii cui?
bafta si minuni!

0

#19 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2004 - 01:29 AM

pai cu banii celor care sunt interesatzi sa participe .Stefan parca a mentionat ca face ceva reduceri .un avntaj in plus.
www rc4fun ro
0

#20 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 12 March 2004 - 04:16 AM

PiccoMaster, la 10 Nov 2003, 13:33, a spus:

Invingatorul de exceptie este Lamberto Collari cu o masina prototip Kyosho Fantom Evolution II

Chiar daca tarziu, vin cu o completare/corectare: masina este o evolutie completa a modelului Fantom EVO II si se numeste EVOLVA 2003. Date tehnice:

EVOLVA 2003 Technical Data
Length 437mm
Width 262mm
Height 93mm
Total Weight approx. 2500g
Wheelebase 297mm
Track(F/R) 217 / 202mm
Tyres Size(F/R) ƒÓ 69~36mm / ƒÓ 76~60mm

Si poze de fabrica ale masinii Campioane Mondiale in 2003:

http://www.kyosho.co.jp/rc_model/21racingcar/evolva2003/1.gif

http://www.kyosho.co.jp/rc_model/21racingcar/evolva2003/2.gif
http://www.kyosho.co.jp/rc_model/21racingcar/evolva2003/3.gif
http://www.kyosho.co.jp/rc_model/21racingcar/evolva2003/4.gif
http://www.kyosho.co.jp/rc_model/21racingcar/evolva2003/5.gif
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#21 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2004 - 12:03 AM

Pozele puse de tine sun cu masina standard pe care o poate cumpara oricine .Masina campionului e 90 la suta alta .Daca as pute as pune eu poze cu ea dar nu stiu de cec nu pot atasa poze pe rhc .Pacat Pt doritori le treimit pe mail .
www rc4fun ro
0

#22 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2004 - 08:54 AM

Vipere,

nu mai corecta sau completa, ca poate mai si gresesti...
Pozele postate de mine sunt ale masinii lui Collari.
Atunci cand a alergat masina nu avea nici un nume inca.
Cea de serie este derivata din masina lui Collari....dar putine asemanari.
Collari si-a vandut masina si gloria lui Kyosho (asa cum s-a intamplat si cu Inferno).
Ca tot esti fan Kyosho, vrei sa vezi ce zice fabrica ?
Citez (site:www.kyosho.co.jp)
:
" The Tri-State Autoracer Circuit in Ohio, Cincinnati, USA, saw the 2003 1/8 Racing World Championship held from the 15th to 20th of September, where the Kyosho "EVOLVA 2003" recorded an emphatic victory to claim the title of World No. 1. In addition, the EVOLVA also took the TQ for a complete sweep of the honours. Becoming the World Champion machine in its first race created a storm of praise amongst the world's top drivers. Representing nearly a full model change from the previous Fantom EVO II, the EVOLVA is full of the latest design innovations and reflects Kyosho's years of accumulated racing knowledge. The Kyosho-Sirio engine and the EVOLVA 2003 found the right combination to overcome all other challenges. Why not drive the best on-road racing performance in the world yourself! "

Nimic despre Collari, daca intelegi.....!!!!!! As zice tipic japonez, si daca mai adaug si fraza cu: "de ce sa nu conduci cea mai buna masina de pe planeta....", cred ca nu mai este nimic de zis.
Nici Serpent , nici Picco, nici SMP, nu au negat vreodata prin marketingul lor meritele pilotilor-constructori. Daca te uiti la Graupner (ca tot ai timp) vei vedea in cataloage pozele campionilor cu trofeele si precizarea "nemteasca" ca ei (Graupner) sunt mandrii sa poata produce in serie un model al unui astfel de campion !!!!

Asa cum ti-a zis si Vale, pozele postate de tine sunt ale masinii de magazin.

No ofense.
0

#23 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 14 March 2004 - 02:38 PM

None taken, stiu ca e cea de magazin, doar ca acum are si un nume... Ceva poze cu Collari (cam mici, ce-i drept) sunt si la ei pe site, dar mai mari si mai pe larg sunt in catalogul full, asa cum au facut intotdeauna (au prezentat tot timpul si Campionii, nu numai masinile...).

De aia ii zisesem completare/corectare, ca nu eram sigur de partea cu corectarea...
Flickr - pozele mele
0

#24 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2004 - 07:25 PM

Sa dea Domnul sa avem numai dispute de-astea !!!! :)
Poate anul asta vedem si la noi niste meseriasi din CM ???? Cineva stiiiieeeee.....

Treaba sta cam in felul urmator. Cand a aparut RHC-ul, cei cativa de pe la inceput se intreabau: or aparea doritori, or mai fi modelisti, etc, etc.
Din ce imi amintesc, eu am scris ceva articole ( de asta m-am suparat un pic si pe Gabi, vis-a-vis de faptul ca el nu a gasit nici sfaturi , nici articole), care la vremea aia pareau savante, despre regaljul geometriei la 1/8, despre variatoare, etc. Nu prea intreseau pe multi, caci nu erau masini. Dar treaba aia a starnit curiozitatea. Azi avem deja 5 importatori de masini RC ! Cei drept nu avem pista, nici cronometraj, dar lucrurile merg spre bine.

Vorba lunga, saracia omului. Concluzia: aveti curajul sa lansati articole despre automodele, despre bujie, despre servo, despre cum sa-ti **ti receptoarele ( mare expert Bogdanel), etc. Nu trebuie decat lansate temele, nu trebuie totul sa fie super corect si stiintific. Nu cenzureaza nimeni pe nimeni (cu excpetia lui nenea ala din Constanta... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif ).
Cine are rabdare si timp poate sa extraga si sa traduca de pe net multe lucruril interesante.

Salutari la toata lumea.

P.S. Se face vreme buna. Duminica viitoare facem o cursa mica cu masinile amestecate??
0

#25 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 14 March 2004 - 10:34 PM

Si poate veniti sa vedeti si pista noua(zic eu) care are si nocturna.

Da.Duminica viitoare sau poate si simbata ,de ce nu,sa ne vedem la pista.
Ar fi inceperea sezonului (in masa mare :) )la pista
0

#26 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 14 March 2004 - 11:27 PM

RHC poate ar trebui sa fie un moderator la automodelism sau poate unii ar trebui sa nu fie moderatori, e cam aiurea sa citesc subiecte din tomberon cu replici de la oricine fara sa poti da replica.
Nu cunosc exact divergentele(daca exista) de la aero, da zic eu ca Big e un om ok.
Nu lasati ca automodelismul sa cada aiurea din cauza unui moderator care nu are decat timp si nimic altceva...e pacat pt cei care chiar sunt pasionati de automodelism sa inghita tot felul de eruptii orgolioase sau frustrarii de alta natura decat cea declarata: automodelismul.

Nu pot spune ca e un avertisment, nu sunt in masura sa fac asa ceva, da sincer daca nu faceti ceva in privinta asta nu mai am de ce accesa acest forum. Devine plictisitor sa vad poze pt ca cineva e obsedat de o marca anume de masina, ca da sfaturi din postura unuia care aduna informatii de pe net si apoi le posteaza aici si asa mai departe...

ps Bogdanel, poate parea uimitor dar exista persoane care au doar o varsta mai inaintata si atat.

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 14 March 2004 - 11:38 PM

0

#27 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2004 - 02:57 AM

Si se facu' linisteeeee..................................
www rc4fun ro
0

#28 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 17 March 2004 - 05:46 AM

vale46, la 16 Mar 2004, 02:57, a spus:

Si se facu' linisteeeee..................................

masaj primit pe mi :

Intitulat: 'Moderator anonim'
'Auzi, moderatorul ala care are timp liber sunt eu? Ca ziceai ceva de aero si tomberon, dar ca big e ok, si atunci alt moderator care a vorbit cel mai mult la aero (adica care are timp liber) sunt eu.
Ar fi bine de precizat ca sa stiu ce sa fac.
--------------------
Live, grow stronger, to fight another day!'
expeditor:Olaf The Viking

raspuns: da tu auzi? vrei precizari sau indicatii?
variante: 'salut' sau 'buna ziua';
de final: mesajul e postat la auto si referitor la automodele

ps pt jordan, sa stii ca pana la urma n-am nimic cu tine, asa ca hai sa lasam agitatia si sa dam niste ture, in rest numai de bine.
0

#29 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 17 March 2004 - 08:36 AM

Stati sa lamurim olecuta problema asta...moderator la aero este inconfundabilul Corsarel, care nu e nicidecum implicat in tarasenia asta...iar moderatorul implicat cu adevarat, care a anuntat intre timp ca se retrage nu e moderator aero, nici tehnic, nici navo!!!...ar fi mai clar draga Iko sa aduci corectiile de rigoare...de ce sunt amestecati aeromodelistii in cearta asta automodelistica?!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#30 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 17 March 2004 - 02:01 PM

Eu tot nu am inteles raspunsul la intrebarea mea? Si nici de ce e postat un mesaj privat de-al meu?
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu