Pagina 1 din 1
sticla acrilica intrebare
Postat 16 December 2008 - 11:41 PM
Adezivi reactivi pe bază de polimetacrilat sau metilmetacrilat (adezivi de polimerizare activaţi de radiaţiile UV sau de catalizatori)
ACRIFIX® 192
Adeziv de polimerizare cu un singur component, pentru a îmbina suprafeţe transparente de PLEXIGLAS® cu PLEXIGLAS®, policarbonat, polistiren sau cu acetobutirat de celuloză.
Disponibil la tuburi de aluminiu 100g ÅŸi la flacon de aluminiu
1 kg
(mons medius)
este un adeziv f bun, nu lasa urme, transparent. l-am folosit la un display de prezentare si am fost f multumit de cum a lipit. au si alte solitii pt lipire destul de scumpe, dar merita.
ACRIFIX® 192
Adeziv de polimerizare cu un singur component, pentru a îmbina suprafeţe transparente de PLEXIGLAS® cu PLEXIGLAS®, policarbonat, polistiren sau cu acetobutirat de celuloză.
Disponibil la tuburi de aluminiu 100g ÅŸi la flacon de aluminiu
1 kg
(mons medius)
este un adeziv f bun, nu lasa urme, transparent. l-am folosit la un display de prezentare si am fost f multumit de cum a lipit. au si alte solitii pt lipire destul de scumpe, dar merita.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 17 December 2008 - 11:21 PM
nu stiu, noi luam la firma la bidoane de 1kg. dar poti sa-i suni si sa vezi ce si cum.
Postat 20 December 2008 - 04:39 PM
allen_g30, la Dec 17 2008, 11:21 PM, a spus:
nu stiu, noi luam la firma la bidoane de 1kg. dar poti sa-i suni si sa vezi ce si cum.
Eu le am scris dar nu s au sinchisit sa mi raspunda.........
Probabil ca nu suna interesanta cererea mea pentru ei......ma rog.......
Daca ma poti ajuta cu putin adeziv.......pe bani nu moca..........as fi tare recunoscator.......
Postat 22 December 2008 - 09:44 AM
Postat 23 December 2008 - 09:51 PM
daca sticla acrilica = plexiglas merge foarte bine lipit cu cloroform
Raschetezi pelxic in cloroform pina se obtine o pasta consistenta
Lipirea merge super si ramine transparenta.
Testat de mine si merje OK
Raschetezi pelxic in cloroform pina se obtine o pasta consistenta
Lipirea merge super si ramine transparenta.
Testat de mine si merje OK
Postat 01 January 2009 - 07:20 PM
La multi ani
Se lipeste foarte bine cu cloroform , chiar fara a mai razui plexiglas se apropie suprafetele dupa care se aplica cu o pensula iar suprafetele de lipit se tin in contact cateva minute.Cloroformul se duce capilar pe toata suprafata de contact.
Se lipeste foarte bine cu cloroform , chiar fara a mai razui plexiglas se apropie suprafetele dupa care se aplica cu o pensula iar suprafetele de lipit se tin in contact cateva minute.Cloroformul se duce capilar pe toata suprafata de contact.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1