Modelism - RHC Forum: Cupa PNC, Editia I 2008 - automodele RC 1/28 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cupa PNC, Editia I 2008 - automodele RC 1/28 rezultate etapa 10, clasament general, concluzii si comentarii

#1 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 07 December 2008 - 10:53 PM

Si s-a terminat si prima editie a Cupei PNC, automodele 1/28 on road !
In atasamente, puteti vedea datele tehnice ale etapei, precum si rezultatele etapei si clasamentul general !

Multumesc tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest prim pas spre o competitie ce sper sa devina o traditie, D-lui profesor Mihai Topor pentru gazduire si pentru ca ne-a " tolerat " atatea weekend-uri, tuturor celor ce au participat la acest concurs de-a lungul anului si celor ce au reusit sa se plaseze pe podium, Cristi, Gabi si Lucian.

Ce concluzii / invataminte putem trage dupa aceasta prima editie a singurei competitii auto RC din Romania ce s-a intins pe o asemenea perioada de timp ( cel putin dupa '89 ) ?

Sa incep cu lucrurile bune:

- A fost o competitie ce a inceput cu destul de multe discutii contradictorii dar si cu o participare numeroasa
- Toti cei ce au participat s-au simtit bine si au avut de invatat unii de la altii
- Proportia participantilor adulti / copii a fost destul de echilibrata
- Sunt multi copii talentati si dornici sa se afirme, le trebuie doar o ocazie si pe cineva care sa-i indrume - cercul de Automodelism continua sa fie o pepiniera de tinere talente, sper ca cei mai multi dintre ei sa persevereze, sa fie sustinuti, sa confirme si sa nu se piarda pe drum

Lucruri mai putin bune:

- Va trece ceva timp pana ce toti cei ce detin modele sa fie convinsi sa vina la o sala special amenajata si sa nu le mai tina pe raft, sa le alerge prin sufragerie sau eventual prin parcare.
- Va trece ceva timp ca oamenii sa dea banii si pe altceva decat pe Monster Trucks sau Nitro
- Va trece ceva timp pana sa ne obisnuim sa apreciem efortul pe care unii dintre noi il fac pentru a face ceva in acest domeniu.

Cateva date statistice:

- Am avut un total de 25 de concurenti de-a lungul anului
- Etapele 3, 2, 1 au avut participarea cea mai numeroasa: 18, 15, 14 concurenti
- Etapele 4, 5, 6 au avut participarea cea mai slaba: 10, 5, 6 concurenti
- Media participantilor: 11 / etapa
- Singurul participant la toate etapele: Lucian si cu mine Cheesy
- Cele mai multe puncte obtinute in cele mai putine participari: Miez, 24 puncte in 4 etape, urmat de Costin, 14 puncte, tot in 4 etape. Miez a punctat la primele 4, Costin la ultimele 4.
- Cele mai putine puncte obtinute in cele mai multe participari: Lucian, 54 pct. in 10 etape. Aceste puncte i-au asigurat locul 3 in clasamentul final. Totusi, de-a lungul anului el nu a avut nici un loc 1
- Cele mai multe victorii: Gabi, 5 locuri 1, in etapele 2, 3, 4, 5, 6, suficiente pentru a-i asigura locul 2 la general.
- Cele mai multe Best Lap: tot Gabi
- Cel mai bun Best Lap consemnat: eu, in etapa 7: 00:07:321

Sunt sigur ca mai sunt si altele de zis, atat la parti bune, parti mai putin bune cat si la statistici.
Nu am pretentia ca a fost o competitie perfecta, din nici un punct de vedere...dar cred ca mai important este ca a existat.
Sper ca la anul sa am ocazia sa pot participa ca si concurent la aceasta clasa, la competitii organizate de altcineva in Romania. Daca nu se va putea, ma voi multumi si cu 1/18 Wink si eventual, cu competitii internationale.

In ceea ce ne priveste, vom incerca un nou format de concurs, momentan se afla inca in curs de finalizare, vom incerca sa avem premii la toate etapele, pentru asta e posibil sa avem taxa de participare si poate vor mai fi si alte schimbari.

Totusi, sper ca in sezonul competitional 2009 sa continuam sa fim gazduiti de Palatul Copiilor, clasa 1/28 sa fie mai animata din punctul de vedere al diversitatii competitiilor, media pe etapa sa ajunga la 12 - 15 participanti pe fiecare etapa si sa avem material performant cu care sa ne putem prezenta si in competitiile internationale.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Serii_Calificari.JPG
  • Imagine atasata: Finale.JPG
  • Imagine atasata: Clasament_etapa_10.JPG
  • Imagine atasata: Clasament_final_Cupa_PNC_2008.JPG

0

#2 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 08 December 2008 - 11:03 PM

Cateva imagini de la etapa 10, pot fi vazute AICI
0

#3 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 08 December 2008 - 11:23 PM

Pare rau ca n-am participat la ultima etapa dar mi-a crapat pcb-ul chiar la prima cursa de calificari
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi