Pagina 1 din 1
Problema Dual Display nVidia
Postat 08 December 2008 - 04:39 PM
alxcsb, la Dec 8 2008, 04:30 PM, a spus:
Am placa asta, 7600GS AGP, drivere instalate, merge perfect, doar ca nu-mi dau seama ce trebuie sa fac ca sa pot folosi placa si pe televizor. Aveti idee?
cum adica vrei sa faci sa vezi la tv ce faci la pc?
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Membru retras!
Postat 08 December 2008 - 05:02 PM
din control panel- display->settings->advanced->acolo ar trebuie sa ai si un tab de la envidia sau mai multe..., unul care sa aiba ca titlu numele placi video. acolo ar trebuie sa iti apara un slide cu mai multe obtiuni, dintre care una se cheama "nView Display Settings".
Alta modalitate: sa intri in nvidia direct si acolo sa te duci pe nview display set...

cel mai fain este cu 2 monitoare, de aceasi diagonala si care eventual sa aibe marginile cat mai subtiri si lungimea digonalei de la 17'' in sus :rolleyes:)
Alta modalitate: sa intri in nvidia direct si acolo sa te duci pe nview display set...

cel mai fain este cu 2 monitoare, de aceasi diagonala si care eventual sa aibe marginile cat mai subtiri si lungimea digonalei de la 17'' in sus :rolleyes:)
Aceasta postare a fost editata de scimitar: 08 December 2008 - 05:03 PM
Postat 08 December 2008 - 05:27 PM
alxcsb, la Dec 8 2008, 05:22 PM, a spus:
Asta e problema, la mine nu gasesc aceste optiuni...posibil sa nu fie incluse in drivere?
ai legat prin fir tv de pc nu?
e tv mai mare decat pc si daia faci figuri se vede si nasol imaginea nu? adica mai mica
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
Membru retras!
Postat 08 December 2008 - 11:56 PM
alxcsb, la Dec 8 2008, 11:29 PM, a spus:
Gata, am reusit sa aduc imagine si pe TV, dar e alb-negru. Care standard trebuie sa-l aleg pentru o imagine normal? Sunt multe si mi-e greu sa trec prin toate. Multumesc pentru ajutor tuturor.
Pal e pentru noi europenii.
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1