X-tra, la Dec 6 2008, 01:19 AM, a spus:
Frate, voi sunteti incapatanati rau da' rau de tot, daca nu vreti sa inventati noi modalitati de rodaj ( sper sa nu ca deja sunt prea multi stiuti pe aici ) luati frumos cartea masini si urmati instrictiunile producatorului, nu va mai luati dupa fiecare fa 49837498237498 de rezervoare pe 2 roti, stand pe whely bar sau mai stiu eu cum, multi dau sfaturi fara sa-si fi facut rodajul la propiul motor, daca totusi nu va descurcati aveti 2 variante : 1 cautati un coleg care sa va indrume sau 2 va lasati de modelism, de ce e asa radical punctul 2 ?? pentru ca daca foooteti motorul ca va luati dupa nush cine o sa ramaneti cu ideea ca modelismul e o tampenia care va manaca timpul si finantele.
avem forum unde s-au scris despre rodaj 34374928 pagini, aveti suportul producatorului pt manuale, puteti incerca si forumurile de afara daca aici nu sunteti multumiti de rezultat.
Succesuri
avem forum unde s-au scris despre rodaj 34374928 pagini, aveti suportul producatorului pt manuale, puteti incerca si forumurile de afara daca aici nu sunteti multumiti de rezultat.
Succesuri
bravo X-tra,bine ai zis.acuma de cateva luni citesc si eu forumul asta,da oricum faza cu 10 rezervoare spusa de brutusanf e tare....??10 rezervoare??