hype, la 10 June 2013 - 08:45 PM, a spus:
Mitica,azi s-a zburat la noi fara sa vrem,p-ul51 este iar activ,cu elicea de azi zboara ca o caramida,vacem schimbare si.. :yahoo: Avem colegi noi,ne-am inmultit ca iepuroii :yahoo: Mig-ul e pe teava. :yahoo:
.......................
Mustang-ul...Stiu! Zboara misto datorita geometriei si profilului aripii!!!...Dar imi place sa aiba culorile de razboi...De-aia e "WARRBIRD"!!!...Asta e motivul pt. care mi-am luat FW-ul in loc de Mustang din EPO...O singura schema de culori imi place la Mustang...Cea cu spinarea bruna si botul galben ("Ferocious Frankie"...)...Si mai e OK inca una mai veche la P 51B (cel fara cabina lacrima...primul model) care a fost verde inchis cu dungi albe pe aripi...
......................
Multumesc mult pt. poze!!! :drinks: Daaa! La tine a fost mai simplu, pt. ca ai avut gaura filetata in arborele motorului...La motorul meu, arborele are filet exterior, dar nu e suficient de lung si are si un filet tampit (nu e nici 10x1...nici 10x1,25......O sa vad...Probabil o sa fac un prelungitor filetat din OL...
.....................
E misto ca va inmultiti!!!...La noi vad ca se imputineaza zburatorii... :mellow: