dan1972, la 10 March 2013 - 07:55 PM, a spus:
...Cu Cessna de 1300mm am zburat pe furtuna...(poate sa confirme @cony071...)
...Cu EasyCub-ul primul zbor a fost pe vant si intuneric (nu aveam decat 3 luni de zbor cu EZ-ul...)
.........
Zbor...nu e problema...Dar zbor ca sa ma aflu in treaba(pt. ca trebuie) sau zbor de placere ?!?
Cand bate vantul tare, e exclus sa mai experimentezi ceva...Te concentrezi doar pe zborul in sigurantza si reactiile sant imprevizibile...manevrele nu ies cum trebuie...etc...si ai toate sansele sa te intorci cu zburatoarea bucati acasa...
...Crede-ma ca m-am saturat de lipit...carpit...etc...O zburatoare trantita in bot nu va mai zbura nici o data cum trebuie!!!
...In plus muncesti 2-3 saptamani dupa o "isprava" de genul asta!!! :good:
.............
Sigur!!! Se poate zbura si pe vant, dar zbori o spuma ieftina...Un EZ...o aripa facuta artizanal...etc...dupa care nu-ti pare prea rau...Nu un avion "scale", pe care daca il tavalesti, muncesti de-ti sar capacele, daca te intereseaza aspectul si vrei sa mai arate ca inainte...
Dane,gusturile nu se discuta,sunt mai in elementul meu pe vant.Experientele naspa le-am avut numai pe vreme cand statea pluta ca in fantana,uite: era furtuna in rafale.Depinde de model si cat esti acomodat cu el. :pardon: