tantar, la 10 March 2013 - 09:14 PM, a spus:
Dane , ma stresezi cu sfaturile , de ce crezi ca nu eram pregatit sa compensez . Nu are nici o tendinta , ZBOARA BINEEE .
Tu mai lasa trompetele alea de avioane cu care zbori , vindele si cumpara unul serios . Esti pilot bun o sa iti srici mana cu ' BAGISTER ' sau mai stiu eu ce .
........................
Nu am zis ca nu erai pregatit...ci doar ca trebuie sa fii pregatit! :good: ...Si nu poti nega faptul ca toate warbird-urile pleaca spre stanga la decolare!!!...In rest am si spus...ca zboara excelent...curat si previzibil, din ce am vazut pe filmul tau...
........................
Avioanele pe care le am nu sant "trompete"!!!...Si MAGISTER-ul si ME-ul zboara f.f. bine!!! Intreaba-l pe Aries cum zboara Magister-ul...si dupa aia nu o sa mai spui ca e "TROMPETA"!!! In ciuda faptului ca arata ca naiba, de zburat zboara excelent!!! Este un trainer greu care ma acomodeaza cu trecerea la avioane mai mari, cu reactii mai lente si inertie in miscari...In plus este extrem de robust!!! Sa-ti spuna Aries ce-a suportat avionul ala, vineri, la el la ferma!!! :good:
........................
De cumparat am cumparat...De ce spui sa-mi cumpar unul "serios"?!? Am cumparat un Piper de 2.310mm benzinar...Dar n-am avut timp nici sa-l scot din cutie si sa-i fac niste poze... :blush:
...CAND IL VEI VEDEA LA ZBOR, O SA-TI PICE FATZA SI VEI SPUNE CA VENTILATOARELE TALE SANT "TROMPETE"!!! :rofl: PLICI!!!