GigiGL, la 28 February 2013 - 07:55 AM, a spus:
Pe galeria de admisie se manifesta pe la 2800-3000rpm la motorul de 1300cc. Am vazut ca toba de metanol are stutul de evacuare mai mic in diametru si deja am luat in calcul modificarea acelui diametru. Discutasem si cu Marian problema. De asemenea, lungimea e ajustabila din tubul intermediar al tobei. Pe mine ma interesa distantarea de blocul motor si orientarea evacuarii. Stiu ca e posibil sa nu iasa ce vreau din prima, dar am de unde jongla. Merci, oricum.
.............................
Se pare ca toti avem antecedente!!!...Toti santem "cu pluta".... :rofl: N-a scapat nici unul :drinks:
...Vezi ca la motoarele in 4 timpi (ex. Dacia) fenomenul nu e asa de vizibil si de suparator...
La un 2 timpi de cilindree f. mica toate manifestarile neortodoxe sant mult mai suparatoare!!!...La un motor de MiniMobra de 49cc-2 timpi, am schimbat terminatia tobei de esapament cu una facuta artizanal...Dar cu exceptia unui parait suparator, nu am obtinut decat scaderea puterii...Pana la urma, dupa 2-3 incercari, m-am linistit...Am montat terminatia originala cu care mergea cel mai bine...si nu suparam nici vecinii...Gandeste-te ca nu am schimbat cotul de evacuare...toba cu totul...etc...si tot s-a simtit!!!
...Identic la Mobra Hoinar...Am scos sitele din toba, dar am lasat toba la forma originala, impreuna cu terminatia tobei...Rezultatul ?!?...A crescut putin cuplul la ture mai joase, dar puterea a scazut...In loc de 95 Km/h, nu mai prindea decat 85 km/h...
...@cony071 la CZ-ul Sport 175 pe care il avea pe vremuri...s-a chinuit sa faca o toba frumoasa (exact ca la japoneze)...dar dupa multe ore de munca si chin, tot nu i-a dat de cap...Pana cand nu a montat toba originala, nu a reusit sa obtina performantele initiale...
....................
Trage tu concluzia din toate astea!!!
Este posibil ca la motoarele aero, toba sa nu fie atat de strict dimensionata...Am vazut ca sant extrem de simple (mai ales la cele pe benzina...Incearca sa respecti macar diametrele de intrare si iesire, ca sa nu sugrumi motorul!!!
....................
Totusi nu inteleg de ce nu faci un distantier din AL la toba originala (cred ca se si gaseste de cumparat pt. ASP 46, la Sierra sau Phoenix...) care sa o scoata mai in exterior...daca spui ca asta te deranjeaza...In felul asta vei avea certitudinea ca toba este cea originala!!!
In felul asta nu pui toba aia banala/enervanta de metanol, cu care ne-am invatzat cu totii ...:-)