hype, la 03 February 2013 - 04:45 PM, a spus:
Se lucreaza Victoras,se lucreaza.Nu ne-a iesit stamba la cot cum am fi vrut,am tras in schimb concluzii si am mai furat ceva experienta. :drinks:
Youtube are o probleme cu incarcarea,nu e mare lucru de vazut,exceptand,vorbaria si testele facute.Nu am cunostinte temeinice despre parapante si" parasute"care prezinta interes,doar,cand nu au tangenta cu aeromodelismul.Concluziile,(dupa testele statice)sunt incurajatoare.Teoretic,motorizarea e buna,cu contragreutati si bla-bla-bla,echilibrare suspante...etc.etc.trebuie sa zboare.@mirros are un garaj de treaba :clapping:
Dane,nu sunt fan electrice.Sunt termist si asa voi ramane din doua motive:
1.Problemele oculare nu-mi permit sa disting si sa contracarez modelele mici,care sunt....electrice.
2.Ma duc la zbor sa ma odihnesc mental,nu sa ma umplu de .....Prefer corvoada termicului,inainte si dupa,zbor.Prefer mataniile unei aterizari naspa.
Nu bat campii,tin enorm la cadouri,deci,donez una bucata tricolor,adica mig,aluia care-l zboara la joasa inaltime pe tarla la Tecuci.Modelul nu contine rx-tx si nici pe @mirros(Mitica) la mansa.Asta l-a conceput si-l zboara cu toate comenzile pe maxim.Recomand doritorilor maxxxxxiiim 35% si accu.pe fata,chiar daca nu respecta centrii de greutate.
Ps.Daca va permite mana si elicile,va invit la aterizare cu vant din coada.Eu am probat,vine ca torpila,mi-am satisfacut damblaua.Spun tarla de la Tecuci datorita turbulentelor la sol. :clapping: Hai sa fac un fericit :clapping:
Mitica,dar din dar se face rai!Sa invete si altii :drinks:
Aceasta postare a fost editata de hype: 03 February 2013 - 10:54 PM