Ciprian97, la 01 January 2013 - 11:33 PM, a spus:
Zburatul deasupra apei nu imi inspira teama caci imi cunosc bine modelul si stiu cand vrea sa ma "fure"cu un stall surpriza si stau cu motorul peste 75% deasupra apei.Maine mai are de zburat decatlonu si dupa pauza de facut capote(originala e praf de la niste scoici :blink: )
De zburat nu ma pot plange,stabil dar si agil,incet cu flaps scos dar si rapid cu motorul in maxim,scale dar si acrobat(face hover foarte frumos pacat ca nu pot contracara momentul de cuplu al motorului,totusi e trainer nu extra 330)
Cat de fete...ah bine ca n-am mai auzit-o pe a mea zilele astea...e ceva gen soacra la care tii :wacko:
Asa,sa ne vedem sanatosi la zbor ca modele om tot avea. :drinks:
........................................
Nu te hazarda sa spui/crezi ca cunosti un model !!! :good: ...Si dupa un an de zbor cu un model, poti avea surprize cu un model!!! ...Este suficient sa prinzi un curent de aer tampit...s-o ia razna un servo...sau sa-ti pice mai repede un LiPo si sa-ti intre in protectie ESC-ul...si s-a zis...Ramai cu modelul in mijlocul apei!!!...Ce-i faci?!? Cum intri in apa la timpul asta?!?...N-ai nici o sansa sa-l recuperezi...Chiar e pacat sa risti un model !!!
.......................
Decathlon-ul acela de ArtTech zboara destul de fain, chiar daca e destul de mic!...E si docil dar si acrobat daca ii ceri...Chiar e un model reusit la dimensiunile astea!!! Sa-l zbori cu placere si poate esti si tu mai bland si mai atent cu el (mai ales la aterizari!!!)...Incearca si tu sa-ti perfectionezi tehnica de aterizare si nu-l mai "ciufuli"...E pacat de el!!!
...Perfectionarea aterizarilor o faci executand zboruri scurte urmate de aterizari...Zbor scurt...iar aterizare...Pana iti ies aterizarile ca la carte...Daca faci treaba asta timp de cateva luni, o sa-ti iasa toate aterizarile "ca la carte" si nu vei mai avaria modelele viitoare...mai scumpe...
...Treaba asta poate parea plictisitoare...dar nu e nici pe departe asa!!!...Eu am facut si fac treaba asta destul de des si pot spune ca mi-a folosit. :good: