dan1972, la 30 October 2012 - 05:03 PM, a spus:
Trebuie sarbatorit cu un zbor la Martacesti si mititei parliti cu canistra cu benzina in flacari... :rofl: !!! HOTARAT LUCRU !!! :drinks:
La asta ma gandeam si eu acum cateva zile...ca mai este putin si se "implinesc" 100 de pagini. Ma bucur ca ai observat!
Asa a inceput totul:
lipitorul, la 01 December 2008 - 08:55 PM, a spus:
Imi face placere sa ma intorc in timp, cu aproape 4 ani, cand a fost creat acest Jurmal de zbor (ce tanar eram, bre!) si-mi place ca timpul nu a trecut fara rost, ne-am bucurat de multe modele, unele au decedat, altele s-au nascut, am cunoscut oameni noi, pasionati si la fel de "nebuni" ca si mine...unii mai mult chiar...
Ce moace aveam, bre...

Urez tuturor ce scriu si citesc aici, sa fie la fel de voiosi si entuziasti si peste alti 4 ani! :)
Nea Dane iti recunosc meritele literare si pentru asta te rasplatesc cu o bere (fara alcohol ca trebuie sa ma aduci inapoi de la camp)! :drinks: Bineinteles ca tot eu asigur si produsele pirotehnice =@, daca este necesar mai adaugam niste polistiren ca avem de unde, cateva picaturi de benzen si iese un napalm de toata frumusetea. :rofl: