hype, la 17 August 2012 - 03:28 PM, a spus:
Frumos autocarul asta al tau.
..................
Merci! Chiar ca e "autocar"... :wacko: !!! E de mare efect! De cand l-am facut, nu prea mai zbor Cessna si ME 109...
...E interesant faptul ca desi nu este un avion foarte stabil (nu are diedru...geometria lui e primitiva...) chiar daca gresesc sau ajunge in pozitii dubioase, imi da timp sa-l redresez...Pur si simplu sta suspendat in aer...Nu vine ca un pietroi la pamant...
...Stie sa inoate si pe spate... :wacko:
...Acum, dupa ultimul RK, este si mai stabil...I-am mutat bateria in burta (cat mai jos) si i-am dat f.f. putin diedru din hobanele aripilor...L-am re-centrat/echilibrat si am scapat de toate comportamentele ciudate pe care le avea (zbor cu coada intr-o parte...traiectorie imprevizibila cu acceleratia la max...viraje luate inegal (dr/stg)...etc...)
...Inca nu e gata. Mai trebuie sa-i mai fac niste ornamente aerodinamice la hobanele aripilor...sa-l infoliez (sau sa-l vopsesc)...vreau sa-i fac si motorul stea (imitatie)...+ alte cateva maruntisuri...
Va fi alb, cu capetele aripilor rosii, cu scrisuri negre...
...Urmeaza, dar vreau sa iau o pauza pt. ca nu mai am rabdare si am si mainile pline de adezivi... :)
.......................
@Tantar - De ce nu filmati de la sol ?!? Sant frumoase si filmarile din aer, dar nu vezi decat locul si de f. putine ori intra in cadru avionul cu care faci combat...De la sol s-ar vedea avioanele si acrobatiile pe care le fac...Ar fi mult mai misto !!!