adi elicopter gl, la 21 April 2012 - 08:12 AM, a spus:
dedicatie pt lulu
ventilator cu 4 motoare!
Avand in vedere ca sunt mare iubitor de ventilatoare?! Multumesc oricum.
Totusi,care e faza lumineaza-ma,stii,eu sunt de la tara si gandesc mai greu ca astia de la oras ;)
Avand in vedere ca sunt mare iubitor de ventilatoare?! Multumesc oricum.
Totusi,care e faza lumineaza-ma,stii,eu sunt de la tara si gandesc mai greu ca astia de la oras :rolleyes:
nu e nimic lulu!
pur si simplu am vrut sa atasez un clip dar se pare ca nu a intrat si a fos tare faza aia a ta cind eu vb de quad iar tu ai replicat frumos tare "ventilator cu 4 motoare" m am amuzat
vii la rr?
Aceasta postare a fost editata de adi elicopter gl: 21 April 2012 - 03:56 PM
adi elicopter gl, la 21 April 2012 - 03:55 PM, a spus:
nu e nimic lulu!
pur si simplu am vrut sa atasez un clip dar se pare ca nu a intrat si a fos tare faza aia a ta cind eu vb de quad iar tu ai replicat frumos tare "ventilator cu 4 motoare" m am amuzat
vii la rr?
Vntilator,e absolut o gluma,nu m-am lecuit cu zburatul in casa Quatro ventilatorul tau e superb frate, comentariul sefei da cabinet: Uite ce frumos si cuminte sta,nu e salbatic ca al tau si nu rupe perdelele.M-am dezumflat total.La rapa nu pot,nu am cum, nici daca vreau sa fentez,am pe cap atat cat sa nu-mi mai ramana timp nici sa mor.Distractie placuta si aterizari usoare tuturor :crazy: :yahoo:
AMR..2 ZILE ihaaa ..pentru participanti din zona GALATI-BRAILA vesti bune...vorba aia ARE BALTA PESTE..sfat sa aveti una bucata lamaie la voi sau mujdei..
AMR..2 ZILE ihaaa ..pentru participanti din zona GALATI-BRAILA vesti bune...vorba aia ARE BALTA PESTE..sfat sa aveti una bucata lamaie la voi sau mujdei..
Dar vinul nu merge?
Gigi Sterian Rascal 1940mm fs.61 nitro Rascal120 DLE 30 U Can Do .46 nitro .52, 2T Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Cei cu mortaciunile alea ? Pune-ti si voi o bucata de porcusor ,,,
Trex 700 V BAR FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33 JU- 87 STUKA 1920 mm A-10 Freewing 1700 mm EDF FMS F 4U CORSAIR 1700 mm FW 190 HYPE Futaba T-8FGx 2
Cei cu mortaciunile alea ? Pune-ti si voi o bucata de porcusor ,,,
Fericitii astia vor folosi mortaciunile spre a imbacsi lumea de miros(fereasca Dumnezeu gravidele)restul se achizitioneaza din Sebes.Ma intreb,apa,are utilitate doar la spalatul dintilor si vaselor,sauuu,vor fi trimisi de broaste in judecata cu pretentie de daune??? ATERIZARI USOARE SI DISTRACTIE PLACUTA ,FERICITILOR! :drinks: :) :) :) asta e sentimentul meu ca nu nu pot participa.