Postat 12 March 2012 - 07:46 PM
@Zen - Este adevarat ca daca si asa timpul de zbor dintr-un pack e destul de mic, daca motorul are eficientza mai mare si consuma mai putin curent cu aceleasi rezultate, e clar ca e de preferat aceasta situatie...
Dar acest lucru se poate vedea in specificatiile motorului.
........Exact cum ai spus si tu, nu stiu daca merita cheltuiti 150 RON in plus pt. treaba asta...In plus, nu cred ca motoarele Turnigy nu sant OK...Eu sant f. multumit de cum functioneaza si de cat de rezistente sant!!!
...Personal, cu ROXXY am avut o experientza urata si nu vreau sa mai aud de ele ... Am avut un motor cu o spira intrerupta pe unul din bobinaje (nu am stiut acest lucru...)...motor care mi-a ars un ESC si era sa-mi mai arda inca un ESC HiModel Profesional de 40A...
Asta in conditiile in care bobinajele nu aveau culoarea schimbata iar motorul functina...
Daca tot costa mai mult, macar sa fie mai serios lucrate, astfel incat sa nu apara acest gen de defectiuni...Dar se pare ca doar platim marca, nu si calitate...
In fine...E doar o parere personala...Eu unul merg pe Turnigy!
@Tantar - E clar ca daca ai deja motorul, nu mai merita sa te mai agitzi...Eu am crezut ca nu il ai si ca vrei sa-l cumperi acum...
Daca e cu indicativ 06, ar trebui sa fie cu 1000 kv...Nu e rau, dar pe viitor poti avea in vedere un motor mai turat (1250...1400 kv)....
Iti spun....m-am tot uitat la zeci de filmuletze pe YouTube, cu avioane de vanatoare, atat cu echiparea standard (motoare cu 700...900 kv) dar si cu up-grade...Si am observat ca cele low-kv zboara lent..."scale" iar cele cu up-grade cu motoare mai turate sant "rachete"...Asta pt. ca multi afisheaza ce componente au folosit pe avion...Majoritatea folosesc pe warbird-uri motoare cu 1100...1400 kv....Daca gasesc un astfel de film, o sa pun link-ul...sa vezi cum zboara si cum se aude un avion cu un astfel de motor...
...Cred ca si eu voi face up-grade pe ME-ul 109, mai tarziu, dupa ce ma acomodez cu el si dupa ce vad ca pot sa il stapanesc...
...Abia astept sa vad cum zboara ZERO !!! :D Poate reusim sa ne intalnim la un zbor...
Messersmitt ME 109 G - Parkzone - 1100mm
Magister-MULTIPLEX - 1630mm
Ryan NY-P - 1600mm
Piper Cub J3- 2310 mm - 28cc benzina
Diamond 1800mm
P40-Warhawk mini (645mm)
.......................
W-Fly-Flaspeed 2,4 GHz