An primul rand sa ma prezint. Ma numesc Alin iar cu fetele sunt un baiat fin. :( Am aflat de acest site de la un tovaras de-al meu la fel de pasionat ca si mine de acest sport (poate nu chiar ca mine :( , dar se apropie)....Detzin o modesta colectzie de tot ceea ce apartzine de cuv hobby dar vreau sa ma axaez mai mult pe navo si auto(on\off road) Detzin un elicopter Kyosho Nexus 30 s type cu motor Kyosho de 5 cm cu statzie Futaba pcm\ppm 6x super computer radio si gyro... (tot este nou. an cutie.) care l-as da la schimb pe barcutze de viteza numai cu motor termic sau auto(on..of..) termice. Fara "chinezarii" calitate nu cantitate :D As vrea sa stiu cateva detalii despre concursurile de navomodelism viteza de anul viitor ...unde ,cand ,cum ,reguli si anscrieri ca de la anul un nou pion va iesii din umbra B) .Nu am momentan aparat foto digi sa va trimit ceva imagini cu barcutzele mele (da da si cu heli :D ) dar nu a intrat matzele-n sac(sau zilele...nu mai stiu exact).......in rest ce sa spun : "we are the champions"
Pagina 1 din 1
tot respectul dragi vitezomani
Postat 30 November 2008 - 09:25 AM
alin290, la Nov 29 2008, 04:45 PM, a spus:
An primul rand sa ma prezint. Ma numesc Alin iar cu fetele sunt un baiat fin. :blush: Am aflat de acest site de la un tovaras de-al meu la fel de pasionat ca si mine de acest sport (poate nu chiar ca mine ;) , dar se apropie)....Detzin o modesta colectzie de tot ceea ce apartzine de cuv hobby dar vreau sa ma axaez mai mult pe navo si auto(on\off road) Detzin un elicopter Kyosho Nexus 30 s type cu motor Kyosho de 5 cm cu statzie Futaba pcm\ppm 6x super computer radio si gyro... (tot este nou. an cutie.) care l-as da la schimb pe barcutze de viteza numai cu motor termic sau auto(on..of..) termice. Fara "chinezarii" calitate nu cantitate :D As vrea sa stiu cateva detalii despre concursurile de navomodelism viteza de anul viitor ...unde ,cand ,cum ,reguli si anscrieri ca de la anul un nou pion va iesii din umbra B) .Nu am momentan aparat foto digi sa va trimit ceva imagini cu barcutzele mele (da da si cu heli :D ) dar nu a intrat matzele-n sac(sau zilele...nu mai stiu exact).......in rest ce sa spun : "we are the champions"
bun venit pe forum ! incearca la sectiunea bursa daca vrei sa cumperi / vinzi ceva ! barcute de viteza aveau mai multi Fulgerica , Brussolo , vezi la navo de viteya subiectul ,, Iesiri pe balti Bucurestene ,, si ia legatura cu cei de acolo ! Mult succes la ceea ce vrei sa faci !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1