SPECTRUM DX6I Totul despre aceasta statie.
Postat 14 November 2008 - 11:29 AM
Postat 14 November 2008 - 11:49 AM
Statia este buna (pentru HBK2 e chiar prea buna, hehe), review-urile de pe net o catalogheaza intre bine si foarte bine. Personal detin fratele mai mare, DX7 si sunt foarte multumit.
Sol: Axial SCX10 | Axial Exo | HPI Sprint 2
Postat 14 November 2008 - 12:00 PM
kitsched, la Nov 14 2008, 11:49 AM, a spus:
Statia este buna (pentru HBK2 e chiar prea buna, hehe), review-urile de pe net o catalogheaza intre bine si foarte bine. Personal detin fratele mai mare, DX7 si sunt foarte multumit.
multumesc de observatie.stiu unde am gresit dar a fost prea tirziu sa mai modific.credeam ca este mai important subiectul decit faptul ca am gresit.cred ca inca mai sunt o fiinta umana si mai avem voie sa mai si gresim.asta am luato ca pe BINE AI VENIT IN FORUMUL MODELISTILOR
Aceasta postare a fost editata de HELY: 14 November 2008 - 12:03 PM
Postat 14 November 2008 - 12:17 PM
Nu prea vei gasi aceasta statie SH (am vazut ca ai postat la cumparari...).
Si acum off topic:
Sfat: In general, inainte de a apasa pe butonul "Add reply", apasa pe cel numit "Preview Post". Daca tie nu-ti place cum arata, nici noua n-o sa ne placa!
Dupa punct pune un spatiu si majuscula. Ca altfel ne dor ochii!
Toate bune!
Postat 14 November 2008 - 12:36 PM
Postat 14 November 2008 - 02:08 PM
HELY, la Nov 14 2008, 12:36 PM, a spus:
ce mica este lumea.COLEGU.ai mosmondit pe ascuns??
Aceasta postare a fost editata de rocristian: 14 November 2008 - 02:13 PM
Postat 14 November 2008 - 05:30 PM
Postat 14 November 2008 - 05:32 PM
Postat 14 November 2008 - 05:46 PM
Postat 14 November 2008 - 05:56 PM
Sa vezi coincidenta, daca imi aduc bine aminte, cred ca am auzit ca si ROCRISTIAN avea un HBK2 ....
Postat 14 November 2008 - 06:01 PM
etaju diferit pe acelasi servAr,nu ma satisface.
pentru moment hely si rocristian primesc ban.
L.E. si hely 2 licuriciul doi alintat idem ban.
Postat 14 November 2008 - 08:09 PM
SILVIU66, la Nov 14 2008, 06:01 PM, a spus:
etaju diferit pe acelasi servAr,nu ma satisface.
pentru moment hely si rocristian primesc ban.
L.E. si hely 2 licuriciul doi alintat idem ban.
urat din partea ta.sunt rocristian.si te mai numesti si MODERATOR.daca apleci urechia la mitch,ca spune ca suntem una si aceiasi persoana,naspa .inseamna ca te bazezi pe ce iti convine si ce nu iti convine in functie de prieteni si pile sau gasti in care unii AU sau nu au voie ca asa este la ROMANIA. ca drept dovada se vede din ce ai spus (nu ma sadisface).iar daca nu stii nimic despre servare mai documenteazate.sau iti spun eu mai pe scurt.este acel calculator care este legat la internet si la el sunt legate in retea mai multe calculatoare care ies prin acest servar pe internet. si asa facuse si colegul meu cont pe forum.ce imi pare rau este ca colegul meu a luat-o fara nici o vina.iar ce aveam eu cu mitch de impartit era problema mea.nu te mai numi moderator daca nu stii nimic si te iei dupa ce spun altii.
Postat 14 November 2008 - 08:25 PM
Pe ce te-ai bazat cand ai dat ban?
Vinovat pana la proba contrarie?
Sunt doar curios.
Si ca sa fiu in ton cu ceilalti: pune si tu mana pe gramatica.
Aceasta postare a fost editata de liviu_vladut: 14 November 2008 - 08:29 PM
Postat 15 November 2008 - 12:07 AM
ii las tot pe moderatori sa iti precizeze de ce esti in culpa, pentru ca tot ei sun cei ce pot
sa faca ceva pentru tine (si pentru noi).
Silviu 66 este om normal, ca noi toti de altfel, si cand apleaca, apleaca urechea, nu urechia.
Deasemenea, nu il "satisface" ceva (iar nu "sadisface").
Tu nu ai avut nimic de impartit cu Mitch, ca aveti parinti complet diferiti. Ce mostenesti tu
de la parintii tai imparti cu fratii tai, iar ce mosteneste Mitch de la parintii lui, imparte cu fratele lui.
Silviu66 nu se numeste el pe el MODERATOR, ca asa vrea el (chiar asa, ia incearca si tu !), ci pentru
ca i-a fost acordata aceasta calitate de proprietarul forum-ului, in urma unor dezbateri intre membrii
forum-ului, chiar aici pe forum (ca veni vorba, cred ca Silviu66 este chiar Administrator).
Toti cei ce participa la acest forum ar trebui, cel putin teoretic, sa inteleaga si sa accepte aceasta realitate.
Sau, daca nu, sa se indrepte in alte directii. Ca la cate inghite Internetul asta ...
Asa incat sa ii spui tu unui moderator sa nu se mai numeasca moderator, pentru ca nu iti convine tie ceva,
este deplasat. Sigur, ai posibilitatea tehnica sa faci asta macar o data, ca nimeni nu poate stii ce idei are
fiecare personaj care devine membru al forum-ului, dar cred ca ar trebui sa poti sa faci asta O SINGURA DATA.
Ce faci tu cu nic-urile astea, ba apari, ba dispari, se cheama "poluare". Vezi ca exista un curent foarte puternic
la nivel mondial impotriva poluarii.
Ca sa vorbesti de "prieteni si pile sau gasti in care unii AU sau nu au voie", ar trebui, din bun simt, sa cunosti
cat de cat oamenii, relatiile dintre ei, ce spune fiecare, ce face fiecare, etc. Pentru asta ar trebui sa treaca
ceva timp peste tine. Silviu66 este activ de cativa ani, tu ai aparut abia maine. Daca stiai sa te porti, si nu
procedai cum ai procedat (in cazul meu, in cazul lui Cat ...) , poate ca iti spuneam mai multi "bine ai venit"
(si eu, si Cat ...), nu neaparat sarind in scris, ca poate avem stiluri diferite, dar fiecare in felul lui.
vortexina, la Nov 14 2008, 08:09 PM, a spus:
Postat 15 November 2008 - 01:54 AM
Postat 15 November 2008 - 05:13 AM
liviu_vladut, la Nov 14 2008, 08:25 PM, a spus:
Pe ce te-ai bazat cand ai dat ban?
Vinovat pana la proba contrarie?
Sunt doar curios.
Si ca sa fiu in ton cu ceilalti: pune si tu mana pe gramatica.
@liviu vladut:
nu inteleg ce te roade pe tine? ca te tot bagi numai cand e rost de ceva scandal.vrei tu sa afli ce instrumente de ip folosesc,sau cum schimb informatii cu alti admini de pe alte forumuri de MODELISM din romania,care si ei au avut probleme identice cu userul rocristian (conturi clona).
inca odata pentru tine:nu te intereseaza pe tine pe ce ma bazez eu cand dau ban.pur si simplu nu este problema ta.poate vrei sa te ocupi de probleme mai importante,de exemplu modelism?
mai primesti un warn (deciziile moderatorilor nu vor fi discutate public),si vortexina primeste ban.
Postat 15 November 2008 - 08:38 AM
1) Pe toate forumurile, magazinele virtuale si alte siteuri unde se intra pe baza de logare, exista acest risc de a fi banat din cauza ca alt user cu acelasi IP, ba uneori cu aceeasi clasa de IP, a facut o boacana pentru care a fost blocat. Fara discutii si explicatii, e cunoscuta traba asta de ani de zile. Din aceasta cauza, uneori nici nu se permite creere de cont fara IP static. Pe RHC administratia a fost ingaduitoare.
2) Hotararile adminului nu se discuta pe nicaieri, scrie si in regulamente, asa ca daca cineva cere explicatii pentru actiunile adminului inseamna ca nu a citit regulamentul.
Ce nu este clar?
Aceasta postare a fost editata de navigator: 15 November 2008 - 08:40 AM
Postat 15 November 2008 - 10:17 AM
S-a dat ban unui nic (o fi om sau fantoma ?) din cauza actiunilor tale.
Ca sa fii respectat, daca ii ceri unuia un pahar cu apa, nu i-o ceri si pe nevasta-sa
ca bonus. S-au macar te interesezi, discret, daca sunt divortati ....
"incearca sa te concentrezi si sa repari problema de care TU esti responsabil
de pagubele care le-ai facut celorlalti." - incearca acum si in limba romana.
"pai stii de citi ani sunt pe forumul asta??" - este, nu sunt, pentru ca ma refeream
la Silviu66. Si ca sa intelegi mai bine: l-am dat de exemplu pe Silviu66 pentru ca,
pe langa faptul ca este MODERATOR acum (si ti-am explicat anterior cum se ajunge intr-o
astfel de postura), este moderator de mai mult timp (si nu este singurul). Si stii ce
respect eu la el (si la ceilalti) cel mai mult ? Dincolo de ce cred eu personal despre
actiunile pe care le intreprind in calitatea pe care o au, respect faptul ca dau din timpul
lor personal pentru ca acest forum sa existe. Asta in timp ce tu, sau eu, nu dam nimic.
Am putea macar sa avem bun simt si sa le respectam deciziile. Si asta nu in primul
pentru ca asa vor ei (ca doar sunt MODERATORI !!), ci pentru ca asa scrie la regulament.
Cam asa ar trebui sa fie in jungla asta - nu cred ca tu, care traiesti in lumea libera,
intelegi chestia asta.
Tu faci acum ca berea - spume la gura. Ideea este spuma trece, mai rau este ca dupa
o bere proasta, ramane un gust neplacut.
Am pierdut atat timp (si nu numai cu tine ...) scriind remarci de tipul celor de mai sus
pentru ca am crezut ca trebuie facut ceva cu personajele ca tine. Daca nu facem ceva,
personajele ca tine au idei putine, dar fixe, si sunt destul de insistenti - daca tie, de exemplu,
iti place sa iti tii gunoiul pe holul blocului, noi trebuie sa facem ceva, ca, daca nu, adio
civilizatie, bun simt si alte amanunte din acestea neinteresante pentru voi, cei din lumea
libera (la minte, la gura ....)
Aceasta postare a fost editata de Mitch: 15 November 2008 - 10:20 AM
Postat 15 November 2008 - 10:22 AM