Salut . Imi place foarte mult acest avion si ma intereseaza daca se pote obtine din chitul aflat in vanzare la RHC un model RC. Am vazut comentariul referitor la varianta de motorizare electrica si de atunci ma tot intreb daca ar duce un receptor si servomecanizme nano. Daca ar iesi un model RC ar fi super la dimensiunile astea credeti ca se poate? Ofera suficient spatiu pt partea electrica? Mai zboara cu o asemenea greutate?
Pagina 1 din 1
Aeromodel f4u ma refer la acel model cu motor cauciuc
Postat 12 March 2004 - 12:16 AM
incearca machete statice din spuma sau polistiren
de exemplu pe www.hobby-lobby.com se vinde un ducted fan jet care de fapt la origine este o macheta statica. ei au pus in el ventilatoru si merge foarte frumos. am vazut un film cu el si este excelent
Red GUY
de exemplu pe www.hobby-lobby.com se vinde un ducted fan jet care de fapt la origine este o macheta statica. ei au pus in el ventilatoru si merge foarte frumos. am vazut un film cu el si este excelent
Red GUY
come to the dark side. we have cookies!
Postat 12 March 2004 - 01:45 AM
Pai mie corsair imi place mult si de pus electric pe el ma descurc dar cu servo imi fac probleme si cu receptorul, oricum acum l-am comandat deja asa ca aflu eu pe pielea mea daca se poate face RC sau nu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor